Tuorein sisältö

Black Sabbathin uusiojulkaisuilla saattaa odottaa Eddie Van Halen -yllätys

20.07.2022 klo 23.28 | Luettu: 801 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

"The Rock And Metal Profs: The History And Philosophy Of Rock And Metal" -podcastissa Black Sabbathin entinen laulaja Tony Martin puhui tulevista uudelleenjulkaisuista. Miehen Black Sabbathin aikaiset levyt tullaan julkaisemaan uudelleen bonareilla varustettuna.

Martin oli mukana Black Sabbathin levyillä "The Eternal Idol" (1987),"Headless Cross" (1989),"Tyr" (1990),"Cross Purposes" (1994),"Cross Purposes Live" (1995) ja "Forbidden" (1995).

Martin ei tiedä paljoakaan tulevista uudelleenjulkaisuista. Kuulemma hankkeen takana on kaksi levy-yhtiötä. Kaikki on kuitenkin tarkkaan Tony Iommin käsissä.

Levyjen extramateriaalina ei voi olla ennen julkaisematonta materiaalia. Mutta, Martinilla on hallussaan jotain mielenkiintoista, nimittäin nauhoja joilla soittaa Eddie Van Halen!

Eddie Van Halen oli mukana Sabbathin biisinkirjoitussessioissa (Cross Purposes -albumi). Martin äänitti tuolloin kaikkea mahdollista kasiraitanauhurillaan, treenejä ja biisintekosessioita. Nauhalle tarttui myös Van Halenin vierailu.

Martin kertoo vieneensä nauhat Iommille, ja mies innostui niistä välittömästi. Eli jotain saattaa päätyä Cross Purposes -albumin uusiojulkaisun bonariksi!

Iommi on aikaisemmin kertonut, että Cross Purposes -albumin työstämisen aikaan Van Halen esiintyi Birminghamissa. Iommi pyysi Eddien Black Sabbathin treeneihin ja tottahan Eddie innostui asiasta. Eddie oli lopulta sorvaamassa biisiä nimeltään Evil eye. Eddie soitti viisuun myös soolon.



(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Matchbox- ja Hot Whe... Tammerfest käynnisty... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova