Tuorein sisältö

The Boys 3-6: pokka pitää supersankareiden seksibileissä

21.07.2022 klo 23.00 | Luettu: 1183 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 6:
Herogasm


Kaikki tiet vievät supersankarien orgioihin, joiden "vetäjät" Soldier Boy tahtoo hengiltä kostaakseen vuosikymmenet venäläisessä vankilassa.

Kauden aloittanut vitsi "Ant-Manin" seksielämästä uudisti uskoni. Tänään mm. lonkeropenis ja "Vesimiehen" ilmeiset mielihalut jäivät melko joutavaksi taustahälinäksi, mutta juuri siinä on jakson vahvuus? Jakso ei laita kaikkia munia yhteen suoleen, vaan seksivitsit lähinnä pehmentävät sitä, miten vakavasti vakiohahmot ottavat sivujuonetkin, jotka johtavat karuun väkivaltaan. Panevia friikkejä jopa kutsutaan "aidoiksi ihmisiksi", kun heitä on suojeltava katastrofilta.

Jos oletetaan, että absurdille kohujaksolle on tarkoitus nauraa enemmän, niin puhutaan perusteista. Nimettömien taustahahmojen orgiat on HBO-stuntti, jonka kyynisyyttä korostaa (yleensäkin) päähenkilöiden siveys. Hughie on oppinut teleporttailemaan ulos vaatteistaan ja nyt hän tekee sen tyttöystävälleenkin - mutta he ovat silti eri kastia kuin vierailevat pornoilijat. Vitsit ovat kärkeviä, mutta ne saavat vähemmän aikaa kuin "Ant-Man".

Homelander pelkää Soldier Boyta, mutta kokeilee onneaan. Jos hyväksymme sarjan ideat, ensimmäinen kohtaaminen on kiitettävän tiivistunnelmainen, kun "pojatkin" paljastavat superhuumekokeilunsa. Homelander vaikuttaa yhä uhalta sekä voimiensa että eritoten pikkumaisuutensa johdosta, vaikka hän joutuu pakenemaan ylivoiman edessä. Toisaalta huumeidean luonnostelmallisuus alleviivataan, kun käyttäjät mätkivät reteästi kokenutta "Teräsmiestä", joka muka voi helpostikin tappaa "Vesimiehet" ja "The Flashit".

Jakso on vaatinut ohjaajalta muutakin kuin teknistä osaamista, joten jos kuvittelen hänen anovan hyväksyntää huohottaen ja tuoksahtaen perseeltä ja tekospermalta, voin taputtaa kuin konsertin jälkeen.


Keskiarvo 22 jakson jälkeen:


< Jakso 3-5 --- Jakso 3-7 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Karjurock käynnissä,... Terrori-isku auttaa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova