Tuorein sisältö

Heti kun Gen V päättyy, viestikapulan nappaa Invincible: 2. kauden traileri

15.10.2023 klo 00.10 | Luettu: 645 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Invincible jatkuu 3. marraskuuta eli samana päivänä kun Gen V vie 1. kauden päätökseen. Molemmat rajut supersankarisarjat ovat saaneet pääasiassa kiitosta kuten Gen V:n sisarsarja The Boys sai niitä ennen. Kaikkia sarjoja esittää Amazon Prime.

Sekä Invinciblessä että The Boysissa esiintyy "paha Teräsmies". Invincible ja The Boys sijoittuvat eri jatkumoihin, mutta molemmat "pahat Teräsmiehet" vierailevat pian Mortal Kombat 1 -pelissä. Mortal Kombatin tekijät ovat vakuutelleet, että "pahat Teräsmiehet" ohjautuvat erilailla, joten niin samanlaisia he ovat äkkiä ajateltuna. Se, että molemmat hahmot vierailevat Mortal Kombatissa, kertoo paljon myös molempien sarjojen väkivaltaisuudesta.

The Boys on myynyt itsensä satiirina. Invincible on ennemminkin itsetietoinen. Invincible tietää, että katsojat ovat nähneet "pahat Teräsmiehet" ja muut jutut moneen kertaan, mutta Invincible olettaa, että katsoja tahtoo lisää, joten homma yritetään tehdä mahdollisimman hyvin. Allekirjoittanut hetkittäin epäili tuota netissä itsekin kuulemaansa väittämää, mutta 1. kauden huipennus on aidosti eeppinen.


Toinen tuore video vahvistaa, että myös Mortal Kombat -vierailu tapahtuu marraskuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Masked Singer Suomes... Televisiosta tuttu R... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova