Tuorein sisältö

The Boys 3-7: ninja menetti päästään palan, Vesimies nai mustekalan

26.07.2022 klo 20.15 | Luettu: 507 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 7:
Here Comes a Candle to Light You to Bed


Traumoja piisaa. Päihteitä väärinkäytetään. Jälkikasvu ja muut perhemuodot vakiintuvat pitkän aikavälin teemaksi viimeistään nyt. Sarja ei ole satunnaista silppua. Teemoilla muotoon pakotettu silppu ei vielä ole janoamaani runollisuutta, jossa kerronta virtaa ehyesti tilanteista toisiin... Aijaa? Eikö tämä muka kelpaa:

Suuntaa vailla oleva "Vesimies" jatkaa mustekalan panemista. Seuraavassa kohtauksessa suuntaa hakeva ninja näkee päässään piirroseläimiä, joilla on isot lihakset ja tissit. Kyse on tavasta muistella sitä, kuinka Soldier Boy särki ninjan kallon kauan sitten. Soldier Boyn kotkaversio uhkaa laittaa vastustajan multiin. Kun siirrymme seuraamaan aitoa, määrätietoisesti posottavaa Soldier Boyta, joku makaa mullissa!

Siirtymä eläimiinsekaantumisesta turripornon kautta tositoimiin on siis visionäärisen saumaton? Juu ei ole, mutta arvostan sitä, että tuo toimii parodiana siitä, mitä pyysin.

Äksöni-juonessa Boy & pojat jahtaavat mentalistia. 50% huumorista toimii ja muu toimii paremmin, kun juoni luo Boyn ja poikien välille sekä riidan että rispektin alkua. Mielessä kävi, että Boy voi helposti kääntyä Homelanderin puolelle, joten Imperiumin vastaisku -lopetukselle on kai nyökättävä. Vastustamani superhuumejuoni vaikuttaa vahvistuvan kauden omaksi jutuksi, kun paljastuu, että pojat voivat kuolla siihen jo seuraavalla käyttökerralla.

Lisäksi: pirusti kukonaskelia. Kausi tuntuisi jämäkämmältä ilman "Vesimiestä" ja "Flashia".


Keskiarvo 23 jakson jälkeen:


< Jakso 3-6 --- Jakso 3-8 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Video jatkaa Netflix... Järvenpää Soi -festi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova