Tuorein sisältö

The Boys 3-8: kausien finaalit ovat kaukana herogasmeista

28.07.2022 klo 20.30 | Luettu: 1131 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 8:
The Instant White-Hot Wild


Kauden päätös on alakuloinen lässähdys. Vähintään neljä tyyppiä tahtoisi olla parempi isä ja useampi kaipaa sellaista. Kun ajatellaan kaikkia ystävyys-, pari- ja sukulaisuussuhteita ja epävakaita liittoumia, positiivisin juttu lienee se, että Hughie ihastelee Butcheria, joka yrittää pelastaa hänen henkensä vetämällä häntä turpiin. Muut ovat pettyneet toisiinsa.

Alussa Homelander ja Soldier Boy eivät tiedä kuinka suhtautua siteeseensä. Se on isoin uhka kaikelle söpölle & herttaiselle, sillä Homelanderin maine on jo pilattu ja sivujuoni hänen toksisista seuraajistaan on yhä alkumetreillä.

Sitten kaikki mätkivät. "Ei voi tietää, mitä tapahtuu", mutta mikään olennainen ei muutu kauden alkuun nähden. Kaikkea alustettiin, muttei välttämättä perusteltu. Homelander ja Soldier Boy ovat vastaavia psykopaatteja. Home pitää suhteellisen loogisen puheen siitä, miksi heidän pitäisi liittoutua, mutta jo aiemmin Boy tylytti Homen viittaa, joten: tappelu, jotakin ja se Soldier Boysta.

Butcher luonnollisesti mätkii... Soldier Boyta. Hänellä on tilaisuus olla tyypillinen Hollywood-sankari, joka pitää tuttavien (ottopoikansa) pelastamista maailman kohtaloa kiireellisempänä, mutta hän päättää pelastaa sekä tuttavan että arkkivihollisensa eli Homelanderin, koska - Homelanderin action-figuuri myy?

Nyt Butcher on kuolemansairas superhuumeesta johtuen. Hänen tiiminsä ei saanut tälläkään kaudella mitään aikaan, mutta ainakin he tietävät, että myös päitä poksauttelevalle poliitikolle pitäisi tehdä jotakin. "Nerokasta."

Edellisen kauden päätteeksi uhkasin lopettaa katselun. Uhoaisin samaa, ellei MAGA-tyyppisessä Homelander-kultissa olisi potentiaalia. Sarja ei osaa päätellä juoniaan.


Keskiarvo 24 jakson jälkeen:


< Jakso 3-7

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< KarmaRock julkisti k... Tampereen Blockfest ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova