Tuorein sisältö

The Boys 2-6: mutatoitunut Ron Jeremy vapautuu vankilamielisairaalasta

26.09.2020 klo 23.00 | Luettu: 2069 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
The Bloody Doors Off


Edellinen otsikkoni: "äijämäisintä tykitystä sitten Tyttökultien". Tänään äijä oikeasti intoilee Tyttökullista (The Golden Girls). Katsoin sarjaa 25 vuotta sitten ja Deadpoolin viittaukset siihen huvittivat, mutta nyt olin kiveä.

Tuo on pieni esimerkki tilanteista, joiden huumoria, ironiaa tai herkempää sisältöä pidän asiallisena, vaikken syty. En pidä näistä hahmoista. Koko tarinan merkitys on epäselvä. Tavallaan ei ole, kun on rinnastuksia todellisuuteen, jne! Mutta oikeasti on.

Pojat vierailevat laitoksessa, jonne on lukittu supertyyppejä. Liike-energia ilahdutti: on discovaloja, verta ja lonkerokullimies. Jakso ei omistaudu tällaiselle. On myös takaumia ja sivuraiteita ja aikaa palaa reilusti toverista huolehtimiseen. Jos rakastat hahmoja, välittäminen on kaunista. Sitä en keksi, mitä oikeasti uutta jakso sanoo pahan firman luomista superongelmista.

Totuus superseerumista vuoti julkisuuteen ja mitään ei tapahtunut. Billy oppi totuuden vaimostaan ja mitään ei tapahtunut. Uskon, että vanhaan palataan, mutta miten se tehdään iskevästi, kun ilmeiset tilaisuudet ohitettiin?

Sarja väittää kertovansa arveluttavista äijistä, jotka rohkeasti vastustavat kieroja supersankareita. Kapina ei etene. "Tavallisten poikien" tiimiin kuuluu jo kaksi naispuolista superolentoa ja "Wonder Woman" on yhtä keskustelua vaille kolmas sellainen. Tänään miespuolinenkin super katuu mennyttä.

Samaan aikaan pahojen superien kuviot matelevat vastaavasti. Jälleen jakson lopussa avataan Sähkölyylin historiaa. Hän on loppuvastus: supervoimakas kirjaimellinen natsi, joka kytkeytyy tiiviisti firman syntyyn. Kenelle hän on loppuvastus? Tyttökullille järjen mukaan.

(Olen niin väsynyt, etten kehitä tyttökulli-vitsiä, vaikka jaksossa on transviittaus.)

Negatiivisuus ei ole helppoa, vaikka se on rehellistä. Sarja tekee omaa juttuaan itsevarmasti. En voi antaa vilpittömän hahmovetoisuuden ja kuristavan lonkerokikkelin kombolle murska-arviota.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disney palkkasi Heli... Samuel L. Jacksonin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova