Tuorein sisältö

Ben Affleck palaa Batmaniksi myös seuraavassa Aquamanissa

29.07.2022 klo 20.10 | Luettu: 1025 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Huhut Batfleckin eläkepäivistä ovat suuresti liioiteltuja.

Tämän vuoden The Batman -leffan piti alunperin olla Ben Affleckin ohjaama elokuva Affleckin itsensä näyttelemästä Batmanista, joka kohtaa Deathstroken. Useiden välivaiheiden jälkeen leffa meni täysin eri suuntaan ja aloitti uuden jatkumon.

Affleck kiinnitettiin silti The Flash -elokuvaan, joka valmistuu kesäkuussa 2023. Supernopea The Flash rikkoo todellisuuden lait ja matkustaa toiseen todellisuuteen, jossa hän tapaa Michael Keatonin näyttelemän Batmanin. Tähän tietoon Keatonin rooli on isompi, joten Affleckin Batman kenties vain vierailee leffan alussa. Hän on toiminut ohimennen The Flashin oppi-isänä.

Nyt on vahvistettu, että Batfleck nähdään myös elokuvassa Aquaman and the Lost Kingdom. Se valmistuu maaliskuussa 2023, joten The Flash saattaa yhä olla Affleckin viimeinen keikka Batmanina. Affleckin Aquaman-rooli ei välttämättä ole The Flash -roolia suurempi, kun se julkistettiin vasta nyt. Eiköhän sillä kuitenkin merkitys ole, että sama mies näyttelee Batmania kahdessa isossa leffassa lyhyen ajan sisällä.

Herra Aquamanin eli Jason Momoan Instagram-höpinät viittaavat siihen, että fanit saattoivat päästä uutisen jäljille ennenaikaisesti kiertoajelun aikana.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tänään Oulussa esiin... Metallican Lars Ulri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova