Tuorein sisältö

Sylvester Stallone on raivoissaan Rocky-hahmojen lypsämisestä

01.08.2022 klo 14.40 | Luettu: 1152 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sylvester Stallone on tylyttänyt jo useampaan kertaan tuottaja Irwin Winkleriä ja hänen perillisiään, jotka "ihmevät Rockyn kuiviin". Stallonelle ei edes kerrottu kehitteillä olevasta Drago-leffasta, vaikka Rocky IV:stä ja Creed II:sta tuttu Ivan Drago on hänen luomansa hahmo.

Eritoten ensimmäinen Rocky on Stallonen sydänveriprojekti. Kun se palkittiin vuoden parhaan elokuvan Oscarilla, Winkler sai pystin tuottajana ja ohjaajakin vei omansa. Stallone oli "vain ehdokkaana" näyttelijänä ja kirjoittajana.

Ilmeisesti Winkler on luovuttanut tai luovuttamassa hallitsemansa oikeudet jälkeläisilleen, mikä raivostuttaa Stallonea, joka tahtoisi takaisin "edes osan" "jäljellä olevista oikeuksistaan".

"Raivo"-sana ei ole liioittelua. Instagram-viestissä Stallone kuvailee Winkleriä alan vihatuimmaksi, kuluneimmaksi ja kyvyttömimmäksi verenimijäksi. Aiemmassa viestissä Stallone kuvaili Winklereitä korppikotkiksi ja parasiiteiksi. (On sääli, ettei Stallone koskaan näytellyt kapteeni Haddockia.)

Stallone on pettynyt myös Dragon näyttelijään Dolph Lundgreniin, joka ei kertonut hänelle, mitä kulissien takana tapahtuu. Lundgren on ehtinyt vastata, että hänen näkökulmastaan Drago-leffa on hyvin varhaisessa vaiheessa, joten hän oletti, että Stallone on mukana tuottajana ja ehkä jopa näyttelijänä.

Alta löytyy kolme Instagram-viestiä: Stallonen savuamiset ja Lundgrenin vastine. Ensimmäisessä viestissä on neljä kuvaa, joista yhdessä Winkler puree Rockya vampyyrina ja toisessa Winklerit puukottavat Rockya selkään. V2.fi veikkaa, että näin tunteelliset viestit saattavat kadotakin tai niitä saatetaan muokata. Jokaisesta löytyy "muokattu"-ilmoitus jo tämän uutisen julkaisuhetkellä.

PÄIVITYS 16.45.

Kuten oletettua, Stallonen Instagram-avautumiset ovat kadonneet. Alta löytyy kuvankaappaus kärkevimmästä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallisuosikit In F... Kuopiorock ohjelmass... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova