Tuorein sisältö

Tekijät puhuvat Batgirl-leffan traagisesta kohtalosta

04.08.2022 klo 14.45 | Luettu: 509 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

70-100 miljoonaa dollaria maksanut Batgirl-elokuva on kuvattu, mutta viimeistelemättä. Sen oli tarkoitus saapua HBO Max -palveluun tänä vuonna, mutta Warner Bros. on hyllyttänyt sen pysyvästi. Ohjaajat Adil El Arbi ja Bilall Fallah olivat juhlimassa El Arbin häitä, kun he saivat uutisen.

Ohjaajaparin lausunnon mukaan heillä on yhä vaikeuksia uskoa surullista ja shokeeraavaa uutista. He ovat fanittaneet Batmania lapsesta saakka. Heille oli unelmien täyttymys työskennellä Michael Keatonin, J.K. Simmonsin, Brendan Fraserin ja kumppanien kanssa. Erityisesti he kiittelevät pääosanesittäjän Leslie Gracen intohimoa, inhimillisyyttä ja omistautumista.

Ohjaajat luonnollisesti tahtovat fanien näkevän kädenjälkensä. "Ehkä jonakin päivänä he näkevät, jos Jumala tahtoo", he tuumivat käyttäen ilmaisua insha'Allah.

Grace on kiitellyt kollegoitaan ja myös faneja tuesta. Hän on ylpeä tehdystä työstä ja hän sai uusia ystäviä. Batgirlin repliikkiin viitaten hänestä tuli "my own damn hero". Grace ja ohjaajat päättävät viestinsä sanoihin "Batgirl for life", mikä viittaa ohjaajien Bad Boys for Life -leffaan.

Studion lausunnon mukaan Batgirl hyllytettiin, koska DC- ja HBO Max -brändien strategioita kehitetään. Lausunto ylistää Gracea lahjakkaaksi ja painottaa, ettei päätöksellä ole tekemistä hänen suorituksensa kanssa. Studio on kiitollinen tekijöille ja toivoo yhteistyön jatkuvan.

On väitetty, että leffa sai kehnoa palautetta testinäytöksessä, mutta se ei ole ainakaan tärkein syy. Hollywood Reporterin mukaan testinäytöksiä järjestettiin vain yksi ja palaute oli vastaavaa kuin tulevalla Shazam! Fury of the Gods -elokuvalla ja kiitellyn Se-elokuvan keskeneräisellä versiolla.

"Strategiat muuttuvat", koska Warner Bros. yhdistyi Discoveryn kanssa keväällä. Batgirl-leffan täydellinen hylkääminen mahdollistaa luovan kirjanpidon, mikä liittyy osittain yhdistymiseen. Tempausta on verrattu vitsikkäästi klassikkoon Kevät koittaa Hitlerille, joka kertoo tahallaan tyrivistä tuottajista.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tätä ei kannata miss... Vikings: Valhalla 1-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova