Tuorein sisältö

Wonder Woman 3 on peruttu; Aquaman 3:n peruuntuminen saattaisi tehdä Jason Momoasta Lobon

08.12.2022 klo 16.50 | Luettu: 605 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Patty Jenkins oli hetken kiireinen. Ohjaako hän ensin DC:n kolmannen Wonder Womanin vai Star Wars -universumiin sijoittuvan Rogue Squadronin? Näillä näkymin molemmat on peruttu.

James Gunn ja Peter Safran johtavat uutta DC Studios -osastoa. He esittelevät pian useita vuosia kestävät suunnitelmansa emofirman eli Warner Bros. Discoveryn johdolle. The Hollywood Reporter -sivuston sisäpiirilähteet kertovat jo, että Jenkinsin Wonder Woman 3 on kuollut.

Jenkinsin tiimi toimitti hiljattain luonnostelman kolmannesta tarinasta. Gunn, Safran ja kumppanit totesivat, ettei se sovi suunnitelmaan.

Hollywood Reporterin artikkeli käsittelee muitakin sisäpiirijuoruja. Gunnin ja Safranin on määrä aloittaa uusi aika, mutta on haastavaa tunnistaa, mikä on säilyttämisen arvoista, eikä kaikesta ole vielä päätetty. The Batman -leffan aloittama itsenäinen jatkumo on tähän tietoon turvassa. Black Adam -leffan heikko menestys saattaa kumota tuoreetkin lupaukset kuten Henry Cavillin paluun Teräsmieheksi.

Vuonna 2021 filmattu Aquaman and the Lost Kingdom (eli Aquaman 2) valmistuu jouluna 2023. Se saattaa jäädä vanhan jatkumon viimeiseksi elokuvaksi. Jos DC-universumi aloittaa alusta niin selkeästi, Aquamanin näyttelijästä Jason Momoasta saatetaan tehdä Lobo. Lobo on härski antisankari avaruudesta ja alunperin parodiaa Marvelin Wolverinesta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porispere julkisti t... Taru sormusten herra... >

Keskustelut (1 viestiä)

cnoajcoajfnanns

08.12.2022 klo 18.34 1 tykkää tästä

mietiskelevat ihan taysin uutta rebootia ja sit ovat heti recastaamassa momoaa ei tuu tastakaan mitaan on maailmassa sen verran nayttelijoita et yhtakaan dceu ukkoa ei tarvis mihibkaan rooliin ottaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova