Tuorein sisältö

DC-fanien usko on koetuksella, mutta uusi pomo lupailee 10 vuoden suunnitelmaa leffoille

05.08.2022 klo 14.30 | Luettu: 718 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


David Zaslav on keväällä muodostetun Warner Bros. Discovery -firman toimitusjohtaja ja pääpiru tuoreiden käänteiden takana. Batgirl-leffa (kuvassa) ja Scoob-animaation jatko-osa olivat melkein valmiita, kun ne peruttiin. Niiden oli tarkoitus debytoida HBO Max -palvelussa, mutta Zaslav tuntuu uskovan verohelpotuksiin enemmän kuin suoratoistosotaan.

Puheet siitä ovat liioiteltuja, ettei Zaslav usko DC:n sarjakuviin tai edes Warneriin. Hänen mukaansa tarkoitus on nostaa Warner takaisin huipulle ja tuottaa isolle kankaalle korkealaatuisia elokuvia. Osa elokuvista saattaa päätyä suoratoistoon nopealla aikataululla, mutta teattereihin Warner keskittyy.

DC-leffat Zaslav näkee kestävänä ja kasvavana bisneksenä. Hän on sitoutunut luomaan 10 vuoden suunnitelman DC-leffoille, joka vastaa Marvelin suunnitelmia.

Zaslavin mukaan The Flash, Black Adam ja Shazam! Fury of the Gods ovat erinomaisia elokuvia, "joista voidaan tehdä yhä parempia". Liikkeellä on juoruja lykkääntymisistä ja lisäkuvauksista. Zaslavin mukaan leffoja ei julkaista, ennen kuin ne ovat valmiita.

Zaslav ei kommentoi esimerkiksi Blue Beetle -elokuvaa. Batgirlin tavoin se on jälkituotannossa ja sen oli alunperin tarkoitus mennä HBO Maxiin. Se ylennettiin teatterielokuvaksi jo viime vuonna, joten sen peruminen olisi hitusen erisävyinen tikari DC-fanien selkään.

Zaslav sanoo suoraan, etteivät kalliiden elokuvien suoratoistoensi-illat ole taloudellisesti kannattavia. Kehitteillä olleiden tv-leffojen peruuntumiset on siis ymmärretty. Jo kuvattujen filmien peruminen kirjanpitäjien ehdotuksesta on loukkaus koko alaa kohtaan.

Lähde: Deadline

Lisää aiheesta: HBO Max yrittää itsemurhaa? Mutta HBO sentään jatkaa?

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Loppuunmyyty Satama ... HBO Max yrittää itse... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova