Tuorein sisältö

John Woon The Killer 2.0 värväsi pääosaan Omar Syn

08.08.2022 klo 23.25 | Luettu: 498 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


John Woo ohjaa uuden version omasta toimintaklassikostaan. Alkuperäinen The Killer (Dip huet seung hung) vuodelta 1989 kertoo Chow Yun-fatin näyttelemästä palkkamurhaajasta, joka kehittää omantunnon, kun nuori laulaja sokeutuu hänen toimiensa seurauksena. Äijä päättää suorittaa vielä yhden keikan maksaakseen laulajan leikkauksen.

Uudessa versiossa päähenkilöä näyttelee Omar Sy. Ranskalaisnäyttelijä nousi maailmanmaineeseen draamalla Koskemattomat (Intouchables). Hän tähdittää parhaillaan Netflixin Lupin-sarjaa (kuvassa), joka jatkuu 3. kaudelle. Hänet on nähty myös Jurassic World -leffoissa.

Liikkeellä on ristiriitaisia väittämiä siitä, onko päähenkilö nyt tappaja vai tarinaan keskeisesti kuuluva kyttä.

Uusi versio tehdään Peacock-palvelua varten. Se valmistuu ensi vuonna. Viimeisen 30 vuoden aikana kehitteillä on ollut useita erilaisia amerikkalaisia versioita.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< TAGi on POP juhlitaa... Flow Festivalin arti... >

Keskustelut (1 viestiä)

WhiteResister

09.08.2022 klo 18.58 1 tykkää tästä

Juu ja sitten vaan kaikki pyssyttelykohtaukset CGI:llä, niin ollaan tavoitettu ajan henki. Ei alkuperäinenkään virheetön toimintatuotos ole, kuten sitä on monessa kontekstissa hehkutettu. Tämä on kuitenkin 100 % varmuudella huonompi aivan puhtaasti sen takia, että samanlaisia praktikaalisia efektejä ei vain jostain syystä enää nykyelokuvissa tehdä. Silti odotan tätä innolla, sillä on mielenkiintoista nähdä missä kohtaa elokuvateollisuuden aallonpohja saavutetaan ja ymmärretään jälleen palata takaisin perusasioiden äärelle.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova