Tuorein sisältö

DC:n The Flash -leffan peruuntuminen on mahdollista Ezra Millerin sekoilujen vuoksi

11.08.2022 klo 19.55 | Luettu: 636 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ezra Millerillä on tilaisuus nousta Spider-Manin kaltaiseksi legendaksi DC-universumissa: Spider-Manin tavoin The Flash on nuori, hauska ja punainen supersankari tapahtumien keskipisteessä, kun multiversumitarina alkaa. Yksityiselämän puolella Miller tekee kaikkensa mokatakseen tilaisuuden. Milleriä on syytetty ahdistelusta, pahoinpitelyistä ja nyt myös murtovarkaudesta.

The Flash -leffan on tarkoitus debytoida ensi kesänä. Se on kuvattu. Warner Bros. on kommentoinut tilannetta virallisesti vain kehumalla leffaa ja vihjaamalla, että uusintakuvaukset voivat tehdä siitä vielä paremman.

Sisäpiirilähteiden mukaan Warner harkitsee kolmea vaihtoehtoa. 1. Jos Miller hakee ammattiapua ongelmiinsa, hän mahdollisesti voi selittää tekemisensä haastattelussa ja osallistua rajoitetulla tavalla mainoskampanjaan. 2. Leffa julkaistaan, mutta Miller ei osallistu mainoskampanjaan ja seuraava elokuva vaihtaa näyttelijää. 3. Jos tilanne pahenee, leffa perutaan kokonaan.

Leffassa nähdään useita versioita Millerin The Flashista ja Miller on lähes jokaisessa kohtauksessa, joten häntä ei voida korvata uusintakuvauksilla. 200 miljoonan dollarin leffan hyllyttäminen on viimeinen vaihtoehto, ja se olisi historiallinen käänne, mutta Warner perui Batgirl-leffan "huvikseen" (kirjanpidollisista ja periaatteellisista syistä), joten kyseessä ei olisi ihme.

Se on ironian juhlaa, että Miller näytteli potentiaalista psykopaattia läpimurtoelokuvassaan, jonka nimi on We Need to Talk About Kevin.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensi kuussa potkitaa... The Sandman 1-3: dem... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova