Tuorein sisältö

Stranger Things 4-8: pyssyt paukkuu, kaikki örkit raakkuu

12.08.2022 klo 22.00 | Luettu: 1052 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 8:
Papa


Ennen kuin mörkö vapauttaa Nancyn, se paljastaa apokalyptisen suunnitelmansa, jotta Nancy kertoo Elevenille terveiset. Siksi Nancy ja Eleven oppivat asioita yhtäaikaa viimeksi eli ennen kuukauden taukoa. Viimeksi sarja vaikutti apinoivan pinnallisesti sitä elämystä, jossa juonet yhdistyvät yllätyskäänteen hetkellä jostakin syystä. Rytmitajun puute pilaa monet simppelitkin asiat.

Loppua kohden homman luulisi terävöityvän. Jakso 8 on reilun 80 minuutin siirtymä, jossa jutun jujun ymmärtäneet sankarit pyrkivät pisteeseen, jossa he voivat tehdä jotakin. Aseita etsitään ja viritellään. Kolme eri ryhmää ajelee pakulla. Jos et saa tarpeeksi hengailusta, ovat tyypit hurmaavia hetkittäin taas.

Elevenin ja isähahmona toimineen tiedemiehen välit eivät ansaitse saamaansa aikaa, mutta kun aikaa jo paloi, on asiallista viritellä iso huipennus. Tiedeukko yrittää taas vangita Elevenin, mutta hän ei edusta puhdasta pahuutta, vaan yrittää suojella Eleveniä, kun armeijan tyypit saapuvat paikalla niskalaukauksia jakelemaan. Millie Bobby Brown tuimistelee ja tunteilee oikein pätevästi, joten kehuisin kernaasti kokonaisuutta, jos se olisi fyysisesti mahdollista. Eleven saa voimansa takaisin, mitä odotimme joskus 10 tuntia sitten.

Eräässä kohtauksessa aikuiset näkevät hirviöitä säiliöissä ja yhden kitumassa leikkauspöydällä. Irvokasta? Vai viittaus Alien - ylösnousemuksen ratkaisevasti irvokkaampaan kohtaukseen, jossa Winona oli myöskin läsnä? Osaako sarja päättää?


Keskiarvo 33 jakson jälkeen:


< Jakso 4-7 --- Jakso 4-9 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< She-Hulkin syntytari... Katso Knotfestin per... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova