Tuorein sisältö

Tapiola Festivaalin järjestävältä taholta anteeksipyyntö: 'Olemme epäonnistuneet'

20.08.2022 klo 20.41 | Luettu: 1372 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tapiola Festivaalin osalta raportoitiin eilen ongelmia narikan kanssa. Pitkän jonotukset saivat lopulta pisteen "narikka on täynnä" -ilmoituksesta.

Tapahtuman somesta löytyy narikkaongelmaa sivuava viesti ja anteeksipyyntö:

"Olemme epäonnistuneet perjantaina narikkapalvelun hoitamisessa ja se on aiheuttanut monelle ylimääräistä harmitusta ja vaivannäköä.

Olemme keskustelleet asiasta narikkaa hoitaneen yrityksen kanssa ja saaneet kokonaiskuvaa syistä, jotka johtivat paikoittain kaoottisiin järjestelyihin. Panostamme parhaillaan siihen, ettei vastaavanlaisia tilanteita enää syntyisi ja kokemus olisi tänään vieraillemme jouhevampi. Myönnämme myös, että yleisömäärään nähden palvelu oli aliresurssoitu. Pyydämme teiltä vilpittömästi anteeksi
".

Myös Nova Retrostagen suosio pääsi yllättämään järjestän tahon. Asiakasvirtoja jouduttiin rajoittamaan. Areenan kapasiteetti on 2000 ihmistä.

Ihmetystä on myös aiheuttanut, miksi ulkoalueen ja Metro Areenan välillä ei saa vapaasti kulkea juomien kanssa.

"Tämä johtuu puhtaasti lainsäädännöllisistä seikoista, sillä Metro Areenan sisäpuolella anniskelua hoitaa eri yritys, eikä laki salli juomien viemistä anniskelualueelta toiselle".

Huom! Narikkaan jääneitä tavaroita on mahdollisuus hakea tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina koko päivän ajan, sekä maanantaina Tapiolan Urheilupuistosta. Maanantaina klo 16 jälkeen tavarat siirtyvät poliisiasemalle, josta niitä voi edelleen kysellä.

Narikka ei ole pakollinen palvelu, mikäli sinulla ei ole mukana kiellettyjä esineitä. Repun saa ottaa alueelle mukaan.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sega tuottaa leffat ... Entisten In Flames -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova