Tuorein sisältö

Sega tuottaa leffat niinkin satunnaisista aiheista kuin Space Channel 5 ja Comix Zone

20.08.2022 klo 18.55 | Luettu: 704 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sonic the Hedgehog -leffat menestyvät mukavasti, joten pelitalo Sega silmäilee uusia mahdollisuuksia. Sega ja tuotantotalo Picturestart liittoutuvat Space Channel 5 ja Comix Zone -peleihin perustuvien elokuvien merkeissä.

Space Channel 5 on vuonna 1999 debytoinut rytmipeli. Päähenkilö on toimittaja, joka päätyy keskelle avaruusolentojen hyökkäystä retrohenkisessä tulevaisuudessa, jossa tanssi on iso juttu. Leffa kuulostaa siis astetta loogisemmalta kuin kuulostaisi vaikkapa Guitar Hero -leffa? Pelisarjan uusin osa on vuoden 2020 VR-versio Kinda Funky News Flash.

Comix Zone on mätkintäpeli vuodelta 1995. Päähenkilö on sarjakuvataiteilija, joka päätyy seikkailemaan omaan luomukseensa. Hän hyppii ruudusta toiseen roiston piirtäessä vastuksia maailmanlopun maisemiin, joten elokuvamainen potentiaali on ilmeistä tässäkin. Leffa pyrkii sanomaan jotakin tarinankerronnasta itsestään, kun sarjakuvaan päätyy väsynyt taiteilija ja vähemmistöön kuuluva nuori kirjoittaja, joiden on sovittava erimielisyytensä taistelun lomassa.

Picturestart on ollut mukana tekemässä Step Up -leffoja, joten "sehän auttaa" tapauksessa Space Channel 5. Firma kuuluu tiimiin, jolta on tulossa Borderlands-peleihin perustuva filmi, joten örkkipainikin onnistuu.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ally McBealin paluu ... Tapiola Festivaalin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova