Tuorein sisältö

Disney+ -päivään kuuluu Thor 4, Sex Pistols ja muuta; Tom Hanksin Pinokkio liikkeessä

23.08.2022 klo 12.10 | Luettu: 862 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Syyskuun 8. päivä Disney julkaisee tavallista enemmän sisältöä ja harrastaa muitakin tempauksia (mm. huvipuistoissaan).

Kun Disney lähetti lehdistötiedotteen, allekirjoittanut tuijotti ruutua tonnin seteli -ilmeellä, eikä tarttunut syöttiin. Thor: Love and Thunder "on jo nähty" ja Pinocchio "on jo merkitty kalenteriin".

Mainos Meet the Ambivalent Man on kuitenkin taidetta! Video tarjoaa kuvauksen mielentilasta, jolla myös allekirjoittanut reagoi siihen, kun Disney+ alunperin julkaistiin.


Disney+ -päivän mainokset paljastavat, miltä Tom Hanksin kohtaama Pinokkio näyttää liikkeessä. Tästä videosta löytyy hitusen pidempi välähdys:


Mike Tyson -sarja Mike ja Sex Pistols -bändistä kertova sarja Pistol alkavat. Tierra Incógnita on uusi teineistä kertova mysteerisarja. She-Hulk: Attorney at Law jatkuu normaalisti (8. syyskuuta on torstai).

Wedding Season on romanttinen toimintakomedia ja tv-sarja. Netflix julkaisi samannimisen leffan pari viikkoa sitten.

Frozen- ja Frozen 2 -elokuvista julkaistaan Sing-Along-versiot. Pixarin Autot palaavat sarjassa Cars on the Road. Welcome to the Club on Simpsonien uusin lyhytelokuva, jossa Lisa harkitsee prinsessan ja pahiksen uraa.

Dokumentit Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return ja Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder vilkaisevat kulissien taakse.

Growing Up on dokumenttisarja omaa tietä etsivistä nuorista. Luontodokumentteja edustaa (myös) Epic Adventures with Bertie Gregory -sarja.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vielä on kesää jälje... Suomipop Festivaalin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova