Tuorein sisältö

Disney+ suunnittelee näyteltyä King Kong -sarjaa

25.08.2022 klo 00.15 | Luettu: 332 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Näyteltyä King Kong -sarjaa kehitetään Disney+ -palvelua varten. Sarja käsittelee ison apinan kotisaarta Skull Islandia, joka tunnetaan myös dinosauruksistaan.

Erikoista on se, että kyseessä on itsenäinen projekti. King Kong seikkailee parhaillaan MonsterVerse-jatkumossa, jonka viides elokuva on julkistettu. MonsterVerse laajenee myös nimeämättömän näytellyn sarjan ja Skull Island -nimisen animaatiosarjan merkeissä.

King Kongin oikeuksiin liittyy monenlaista sotkua. Disneyn sarja perustuu alkuperäisen ohjaajan ja kirjoittajan Merian C. Cooperin materiaaliin ja sen pohjalta tehtyihin kuvitettuihin romaaneihin, joista vastaa Joe DeVito. Sarjaa kehittelevät Paper Girls -sarjan luoja Stephany Folsom ja supertuottaja James Wan.

Disneyn sarja sijoittuu nykyaikaan, "palaa" Skull Islandille ja tutkii saaren yliluonnollisia mysteerejä ja uuden Kongin nousua. DeViton kirjat ovat menneet myös alkuperäistä elokuvaa edeltäneeseen aikaan.

MonsterVerse esitti asian siten, että Kong ja saari löydettiin 70-luvulla, minkä jälkeen Kong jatkoi paisumista ja kohtasi Godzillan nykyajassa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< What We Do in the Sh... Nightwishin Floor Ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova