Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows 4-5 ja 4-6: soopa on niin paksua, että hauskinta on istua alas ja hengähtää

24.08.2022 klo 23.30 | Luettu: 902 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jaksot 5 ja 6:
Private School ja The Wedding


Ihastellaan sitä, miten mutkalle simppeli asia voidaan vetää.

Poika on vuoden vanha, mutta hän on 10-vuotiaan tasolla, vaikka hän näyttää viisikymppiseltä. Pojan vampyyrikaverit ovat melko varmoja, ettei poika ole tylsä energiavampyyri, jollaisen kehosta poika kuoriutui, mutta he eivät tiedä, onko kyse demonisista voimista. Pojan pitää päästä kouluun, joten naapurin suosituksesta paikalle saapuu rehtori. Vampyyrit yrittävät näytellä ihmisiä, mutta he sotkeutuvat valheisiin jopa nimiään koskien, koska he ovat puhuneet palturia naapurille. Virheitä pitää paikkailla hypnoosilla toistuvasti. Lahjakkaimmin pihalla on vampyyri, joka ei näe mitään, koska lampun hengen suorittama plastiikkakirurgia on järkevää kuin plastiikkakirurgia. Ja dokumenttiryhmä seuraa tätä. Ja muuta.

Asian voi ilmaista sitenkin, että 5. jakso keskittyy kerrankin yhteen asiaan. Jakso on hyvin hauska, vaikka hypnoosi menee toistoksi täyttämättä lupauksia. Vitsi ei iskulausetta kaipaa, jos se kerrotaan tarpeeksi omituisesti (?).

Teoriassa hääjaksokin pysyy teemassaan, mutta punainen lanka on epämääräisempi. Nandor saa morsiamensa, mutta häntä arveluttaa, onko vaimon aivopeseminen lampun hengen avulla tosirakkautta. Toivomukset loppuvat, mitä ei käsitellä vitsinä tai ongelmana, vaikka olisi loputtomasti mahdollisuuksia: henki antaa lisää toiveita häälahjaksi ennen kuin Nandor niitä edes kaipaa. Jaksosta saa irti sen huomion, että Laszlon ja Nadjan parisuhde on esimerkillinen ainakin friikeille, ja sympaattista on sekin, että aivopesty morsian välittää Guillermosta, koska morsian vain mukailee Nandorin mieltymyksiä.


Keskiarvo 36 jakson jälkeen:


< Jaksot 4-3 ja 4-4 --- Jaksot 4-7 ja 4-8 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tampere Soi juhlitaa... Disney+ suunnittelee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova