Tuorein sisältö

Neljäs Night at the Museum on Disney+ -animaatio: Kahmunrah Rises Again -traileri

29.11.2022 klo 20.30 | Luettu: 304 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Animaatioelokuva Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again saapuu Disney+ -palveluun 9. joulukuuta. Alkuperäisen sankarin Larryn poika Nick saa töitä museon yövahtina, koska öisin henkiin heräävät näyttelyesineet nimenomaisesti vaativat nepotismia.

Kieroileva faaraon veli Kahmunrah on tuttu kakkososasta. Myös monet muut näyttelyesineet kuten lehmipoika Jedediah ja tyrannosauruksen luuranko palaavat. Alkuperäisiä tähtiä ei kuitenkaan ole saatu ääniksi.

Taustatiedot ovat hieman kaaoottisia. Kehitteillä on ollut uusi versio ja tv-sarja. Disney osti 20th Century Fox -studion kesken kaiken. Erään väittämän mukaan tämän leffan oli tarkoitus olla animaatiosarjan pilottijakso.

Ilmeisesti teos on ensimmäinen Walt Disney Pictures -brändin alla julkaistu 2D-animaatioelokuva sitten vuoden 2011 Nalle Puhin, mutta kyse ei ole siitä, että Disney rakastaisi Night at the Museum -brändiä niin paljon, että tärkeimmät animaattorit olisivat palanneet 2D:n pariin. Leffasta vastaa Atomic Cartoons -studio, joka on työskennellyt mm. Disney+ -palvelun Lego Star Wars -spesiaalien parissa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 70's Show jatkuu Net... 1899, jakso 6: nanor... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova