Tuorein sisältö

Seuraavalla Apinoiden planeetta -leffalla on jo apina

26.08.2022 klo 17.30 | Luettu: 487 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Owen Teague näyttelee tärkeintä apinaa seuraavassa Apinoiden planeetta -elokuvassa. Leffassa nähdään myös ihminen tai useampi, mutta sisäpiirilähteet kertovat studion olevan innoissaan Teaguen testimateriaalista, joten sillä varmasti on merkitys, että hänet palkattiin ennen ihmisten näyttelijöitä. Andy Serkis teki kiitellyn pääosasuorituksen kolmen edellisen osan Caesar-apinana.

23-vuotias Teague on ehtinyt näytellä kymmenisen vuotta. Hänet tunnetaan parhaiten kahdesta Stephen King -roolista: hän on nuori psykopaatti Se-elokuvissa ja katala nörtti The Stand -sarjassa (kuvassa).

Uudesta Apinoiden planeetasta ei tiedetä paljoa. Disney on tahtonut tehdä sen siitä lähtien, kun firma nielaisi oikeudet omistavan 20th Century Foxin. Edellinen osa Sota apinoiden planeetasta vei Caesarin tarinan päätökseen. Se on kiitelty hitti, joten oletettavasti uusi leffa on jatko-osa, ellei Disneyllä ole hyvää syytä palata alkuun. Brändin historiaan kuuluu isoja aikahyppyjä ja aikamatkustusta, joten logiikka voi joustaakin.

Ohjauksesta vastaa Wes Ball, joka tunnetaan Labyrintti-trilogiasta. Tuotanto saattaa alkaa jo tänä vuonna.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Olavi Uusivirran vii... Netflixin BioShock-e... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova