Tuorein sisältö

Netflixin BioShock-elokuvan ohjaa Nälkäpeli-mies Francis Lawrence

26.08.2022 klo 16.30 | Luettu: 468 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

System Shock -roolipelien henkinen jälkeläinen BioShock hurmasi pelaajat vuonna 2007 ja sai omia jatko-osia. Pirates of the Caribbean -ohjaaja Gore Verbinski yritti tehdä leffan pian ensimmäisen BioShockin jälkeen, mutta projekti kaatui erimielisyyksiin budjetista ja ikärajasta.

Aiemmin tänä vuonna leffaa ryhdyttiin kehittelemään Netflixin toimesta. Ohjaajaksi on nyt palkattu Francis Lawrence, jonka töihin lukeutuvat Nälkäpeli-saagan osat 2-4 ja I Am Legend. Hänen Slumberland-fantasiansa ilmestyy Netflixiin marraskuussa, ja hän filmaa parhaillaan esiosaa Nälkäpelille.

BioShock on löytänyt myös nimekkään kirjoittajan: Michael Green sai Oscar-ehdokkuuden Loganin käsikirjoituksella. Hän on myös yksi Blade Runner 2049:n kirjoittajista ja American Gods -sarjan luojista.

Ensimmäinen BioShock-peli sijoittuu vuoteen 1960, mutta kertoo futuristisesta merenalaisesta kaupungista. Yritys luoda ihanteellinen yhteiskunta on mennyt mönkään, joten synkkiä maisemia hallitsevat robotit ja oudot olennot. Aiemmin tänä vuonna vihjattiin, että Netflixille kelpaisi elokuvauniversumi, joka tutkii muitakin aikakausia tältä pohjalta.

Samaan aikaan Binge-palvelu kehittelee System Shock -aiheista tv-sarjaa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seuraavalla Apinoide... See 3-1: sokea sotur... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova