Tuorein sisältö

Fantasiasarjojen logot liikkuvat: Netflix esittää Shadow and Bonea 2021 ja HBO Game of Thronesin esiosaa 2022

19.12.2020 klo 21.00 | Luettu: 1356 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflixin tuleva fantasiasarja Shadow and Bone perustuu Leigh Bardugon romaaneihin. Netflix tilaa kaikenlaista ja vuonna 2012 alkanut saaga on niin tuore, ettei historia tunne vakiintuneita mielipiteitä, mutta ainakin Amazonin ja Goodreadsin käyttäjien mukaan romaanit ovat neljän tähden kamaa.

Tarina alkaa perusperinteisesti siitä, kun orpo teini saa tietää ihmeellisistä voimistaan. On useita henkilöitä, joilla on erikoisia kykyjä, mutta päähenkilön valoon perustuva voima on harvinainen ja arvokas. Hän asuu venäläiseen kulttuuriin perustuvassa valtakunnassa, jossa esiintyy taikuuden ja juonittelun ohella hirviöitä.


House of the Dragon -sarjan liikkuvaa logoa saat haravoida videosta, jonka pääasiallinen tehtävä on juhlia Yhdysvalloissa toimivan HBO Maxin ensi vuotta (logo on kohdassa 00:47). House of the Dragon kaiken järjen mukaan nähdään HBO:n kaikissa versioissa.

Uutinen on se, että House of the Dragon alkaa vuonna 2022. Niin oletettiin. Nyt se tiedetään. Sarja on Game of Thronesin esiosa, joka menee satoja vuosia ajassa taakse kertoakseen, kuinka alkoi lohikäärmeillä ratsastavan Targaryen-suvun rappio. Sarja perustuu George R.R. Martinin kirjoittamaan fiktiiviseen historiikkiin nimeltä Fire & Blood, joten sarjalla on selkeä suunta, vaikkei se voi poimia kohtauksia romaaneista siten kuin Game of Thrones teki.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Discovery... Rita Behm yltää edel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova