Tuorein sisältö

Uuden Hellraiser-elokuvan naispuolinen Pinhead ensimmäisessä kuvassa

01.09.2022 klo 23.50 | Luettu: 1145 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Clive Barkerin klassisen Hellraiser-elokuvan uusi versio debytoi Hulu-palvelussa 7. lokakuuta. Ei ole selvää, mikä taho esittää leffaa Euroopassa, sillä Hulun ohjelmat eivät saavu automaattisesti Euroopan Disney+ -palveluun, vaikka Disneyllä on Hulun osake-enemmistö.

Mm. Nashville-sarjasta tuttu Odessa A'zion näyttelee nuorta addiktia, joka saa käsiinsä muinaisen palapelikuution. Hän ei tiedä, että kuutio on keino kutsua kylään Pinheadin johtamat sadistiset kenobiitit helvetillisestä todellisuudesta, joka saattaa olla Helvetti itse. Pinhead on tällä kertaa nainen. Häntä näyttelee Jamie Clayton, joka tunnetaan Sense8-sarjasta.

"Pinhead" on alunperin epävirallinen lempinimi hahmolle, jota kutsutaan kenobiittien johtajaksi ja "papiksi helvetistä". Barkerin alkuperäisen kuvauksen mukaan kenobiitit ovat muokanneet itseään niin, että ne vaikuttavat sukupuolettomilta hirviöiltä. Se, että Pinheadia näyttelee transtaustainen Clayton, on täten huomionarvoisin tämäntapainen tempaus sitten sen, kun Laverne Cox tähditti The Rocky Horror Picture Show'n uutta versiota.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Kaikissa kaupungeis... Samu Haberilta ennak... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova