Tuorein sisältö

Kauhuklassikko The Omen saa esiosan, jota tähdittää itse Servant

02.09.2022 klo 22.05 | Luettu: 809 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Paholaisen pojasta Damienista kertova Ennustus (The Omen) on klassinen kauhuelokuva vuodelta 1976. Perusperinteisesti idea johti jatko-osiin ja uusiin versioihin, joista edellinen on tv-sarja nimeltä Damien, joka jäi yhden kauden mittaiseksi.

Kehitteillä on nyt leffa The First Omen, joka nimensä mukaisesti on esiosa. Pääosaan on kiinnitetty Nell Tiger Free, joka on tuttu mm. Servant-sarjan nimiroolista (kuvassa) ja Game of Thronesin sivuosasta.

Tarinasta ei kerrota mitään, mutta arvauksia voidaan tehdä. Ensimmäisessä elokuvassa diplomaatti suostui adoptoimaan pojan, kun sekä diplomaatin biologinen lapsi että adoptiopojan äiti kuolivat synnytyksessä. Ei siis olisi ihme, jos Free näyttelisi Damienin biologista äitiä, jolle tapahtuu kummia raskauden aikana ja ennen sitä.

Leffan ohjaa esikoisenaan Arkasha Stevenson, joka on työskennellyt mm. sarjojen Brand New Cherry Flavor ja Channel Zero parissa.

(Nell Tiger Free on syy sille, miksi allekirjoittanut pullisteli silmiä, kun Megan Thee Stallion näytteli itseään She-Hulk-sarjassa. He eivät ole sama henkilö. Nimet ovat selvästi täysin erilaisia.)

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tampere saa kunnian ... Apocalypticalla riit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova