Tuorein sisältö

Carrie Fisherin viimeinen elokuva näkee päivänvalon: Wonderwell-traileri

20.06.2023 klo 23.55 | Luettu: 847 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Carrie Fisher kuoli vuonna 2016. Hän ehti filmata osuutensa elokuvaan Star Wars: The Last Jedi, jonka ensi-ilta oli jouluna 2017. Jouluna 2019 valmistunut Star Wars: The Rise of Skywalker käytti arkistomateriaalia ja muita kikkoja pitääkseen Fisherin mukana.

Fisherin tähdittämä fantasiaelokuva Wonderwell on siis lahjakkaasti myöhässä, debytoidessaan tänä kesänä. Leffa filmattiin 2016, joten viimeistelyyn paloi seitsemän vuotta. IMDb:n trivian mukaan tehostepuolen ongelmat kasvattivat budjettia ja venyttivät tuotantoa.

Elokuva kertoo 12-vuotiaasta Violetista. Kun hänen isosiskonsa osallistuu muotikuvauksiin Italian "maagisissa" maisemissa, tylsistynyt Violet harhautuu omille teilleen ja törmää todelliseen taikuuteen. Fisher näyttelee salaperäistä naista, joka saattaa olla se metsien noita, josta Violetia on ehditty varoittaa. Violet saa vihiä siitä, mitä hänen elämänsä voi olla aikuisena, mutta hän on vaarassa jumittua fantasiamaailmoihin.

Kuten trailerin kuvaus sanailee, Violetin näyttelijä Kiera Milward on "tulokas". 7 vuotta myöhemmin tämä on hänen ainoa elokuvansa. Hänen siskoaan näyttelevä Nell Tiger Free on sittemmin tähdittänyt Servant-sarjaa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sweet Tooth 2-1: The... Tahko Juhannus viitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova