Tuorein sisältö

Maineikas Nick Lowe parin viikon kuluttua Tampereella ja Helsingissä

05.09.2022 klo 12.04 | Luettu: 706 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maineikas englantilainen laulaja-lauluntekijä ja tuottaja Nick Lowe nähdään parin viikon kuuluttua Tampereella ja Helsingisssä.

Jo 1970-luvun alussa tähteyteen ponnahtanut Nick Lowe tuo Nick Lowe's Quality Rock & Roll Revue -kiertueensa Suomeen - 17. syyskuuta Lowe nähdään Tampere-Talossa ja seuravana päivänä Helsingin Kultuuritalolla.

Konserteissa on mukana myös viime vuosina Lowen yhtyeeksi valikoitunut, kaiken rock and rollista Agents-tyyliseen rautalankaan hallitseva amerikkalainen Los Straitjackets.

Eläväksi legendaksikin tituleeratun Nick Lowen ensimmäinen merkittävä bändi oli 1970-luvun alun Brinsley Schwarz, jota seurasi Dave Edmundsin kanssa perustettu Rockpile. Soolourallaan hän on julkaissut parikymmentä albumia.

Tuottajan työnsä ansiosta Nick Lowea on kutsuttu sekä punk- että pubrockin kummisedäksi – Lowe mestaroi suvereeniin tapaansa Damnedin, Elvis Costellon, Wreckless Ericin, Mickey Juppin, Graham Parkerin, Pretendersin ja Dr. Feelgoodin varhaisia levytyksiä.

Hänen ehdottomasti tunnetuin laulunsa on (What’s So Funny ’Bout) Peace, Love And Understanding. Nick Lowella on harvinainen kyky loihtia tarttuvia popsävelmiä ja kirjoittaa koskettavia tekstejä.

Kummankin konsertin ennakkoliput ovat nyt saatavilla Lippu.fi-palvelussa.

Nick Lowe's Quality Rock & Roll Revue

Tampere, Tampere-talo 17.9.2022

Helsinki, Kulttuuritalo 18.9.2022





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saara Aallolta tärke... Vaikka Suomen Virall... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova