Tuorein sisältö

She-Hulk: Attorney at Law 1-4: mitä putkahtaa esiin treffeillä She-Hulkin kanssa?

08.09.2022 klo 22.40 | Luettu: 1190 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Is This Not Real Magic?


Katsoin alkuperäiset mainokset vain pari kertaa ja uusia välttelen, mutta sarja tuntuu yhä ylimainostetulta (ehkä koska kaikki tämä syöpyy tajuntaani). Tänään She-Hulk deittailee. Visuaaliset huipentumat siihen liittyen on nähty lukuunottamatta muutamaa otosta, jotka toimivat siirtymänä viikon "lakijuoneen" ja takaisin sohvalle. Mutta nyt trailerin pääpiirteet on käyty läpi?

Ylivelho Wong yrittää katsoa The Sopranosin loppuun, kun ulottuvuusportista tipahtaa humalainen tytsy. Wong ottaa She-Hulkiin yhteyttä haastaakseen oikeuteen sekundataikurin, joka väärinkäyttää Wongin temppuja. Tytsy on provosoivan sketsimäinen, joten kun hän, vakavissakin leffoissa esiintynyt Wong ja jäykkä (tarkoituksella varautunut; toisinaan toteutukseltaan epätäydellinen) She-Hulk kohtaavat oikeudessa taikuri Luttisen, ymmärrän tavallista paremmin heitä, jotka irvistelevät sarjalle, mutta osittain siksi hihittelin farssin typeryydelle.

Jälkimmäisellä puoliskolla pitkälti saavutetaan se "status quo", jota kaipailin. She-Hulk valitsee vihreyden vapaa-ajalla, kun häntä ei onnista tavallisena tätinä. Se on hauskaa, kuumaa ja pikantisti surullista eli samaistuttavaa. Ulottuvuusporttijuoni johtaa tappeluun kymmeniä demoneja vastaan kesken sutinan, joten usko siihen uudistuu, että kaikki on mahdollista. Lämpimiin fiiliksiin jättää jo ajatus Wongin vapaa-ajasta riippumatta siitä, mitä hän tytsyn kanssa puuhastelee.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jaksot 1-5 ja 1-6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eppujen klassikkolev... Näin nopeasti Rammst... >

Keskustelut (1 viestiä)

Gunnar

09.09.2022 klo 07.23 15 tykkää tästä

Sieltä on taas kerran rivien välistä luettavissa Peltosen yllätyskikkelifantasioista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova