Tuorein sisältö

Iron Manin perintöä jatkava Armor Wars -sarja muuttui elokuvaksi

30.09.2022 klo 12.55 | Luettu: 467 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Don Cheadle palaa näyttelemään James Rhodesia eli War Machinea elokuvassa Armor Wars. Marvel-leffa kommentoi Iron Manin perintöä: edesmenneen Tony Starkin kehittämä tai siihen pohjautuva teknologia on päätynyt vääriin käsiin.

Rhodes on huristellut Starkin puvulla luvan kanssa reilut 10 vuotta, ja hänelle lupailtiin omaa leffaa jo alkuaikoina. Kun Armor Wars julkistettiin 2020, sen oli tarkoitus olla Disney+ -sarja. Nyt Marvel kokee, että tarina sopii paremmin leffaan. Sarjan pääkirjoittaja Yassir Lester (Girls, Earth to Ned) jatkaa tarinan työstämistä.

Armor Wars saapuu isolle kankaalle kuten kaikki Marvel-elokuvat. Tv-version tuotannon oli määrä alkaa ensi vuoden alussa, mutta näillä näkymin vaihtunut suunta lykkää projektia.

Cheadle palaa rooliinsa myös ensi vuoden Secret Invasion -sarjassa. Tämän vuoden Black Panther: Wakanda Forever -leffa esittelee haarniskalla huristelevan Ironheartin eli Riri Williamsin, joka saa oman sarjan ensi vuonna, joten hän saattaa kuulua Armor Wars -suunnitelmaan. Häntä näyttelee Dominique Thorne (If Beale Street Could Talk, Judas and the Black Messiah).

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Anssi Kela äänitti j... Suomalainen Rammstei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova