Tuorein sisältö

The Incredible Hulkin merkitys kasvaa: The Leader kohtaa Captain American

11.09.2022 klo 00.15 | Luettu: 712 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vuoden 2008 The Incredible Hulk on Marvelin elokuvauniversumin varhainen musta lammas. Hulkin näyttelijä piti vaihtaa sen jälkeen, eikä tulevien käänteiden lupailu mennyt ihan putkeen.

Kurssia voi korjata. Tuoreen tiedon mukaan Tim Blake Nelson palaa Samuel Sternsiksi eli vahvistetusti The Leaderiksi elokuvassa Captain America: New World Order vuonna 2024. The Leader on isopäinen ja vihreä superroisto, joka on äärimmäisen älykäs telepaatti johtuen samasta säteilystä, joka teki Hulkista vahvan. Incredible Hulk vihjasi lopussa, että kyseinen käänne on tulossa.

Tuoreessa She-Hulk-sarjassa Incredible Hulkin Tim Roth palasi Emil Blonskyksi eli Abominationiksi, jonka tehosteversio nähtiin myös viime vuoden Shang-Chi-leffassa. Incredible Hulkia ei siis ole lupa unohtaa.

Toinen lisäys New World Orderiin on Shira Haas (Unorthodox), joka näyttelee Sabraa. Sarjakuvissa Sabra on samantapainen koe kuin alkuperäinen Captain America, joten ideat vaikuttavat rimmaavan: Incredible Hulkissa nähdyt kokeet olivat epäonnista jatkoa Captain American luomiselle.

Tarkemmin sanoen Sabra on scifihärpäkkeitä käyttävä superagentti, joka myös kykenee siirtämään muille "elinvoimaansa".

Anthony Mackie näyttelee uutta Captain Americaa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvelin halloween-s... Marvel julkisti Thun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova