Tuorein sisältö

Rick and Morty 6-1 ja 6-2: innostava paluu ja niin hyvä Die Hard kuin Die Hard 6 olisi ollut

13.09.2022 klo 21.00 | Luettu: 1188 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 6 - Jaksot 1 ja 2:
Solaricks ja Rick: A Mort Well Lived


Pidin Solaricks-jaksosta niin paljon, että tähän tarvitaan satunnaista hyperbolaa. Jakso on syy ryhtyä nörtiksi. Mene hypnotisoijalle tuhoamaan muisto siitä, kuinka aloit pärjätä jalkapallossa ja ihmisten kanssa, jotta pääset osaksi tästä. Jakso ei ole yksi itsenäisistä "novelleista" vaan palkinto hurahtaneille.

Edellisen kauden ulottuvuusporttikriisi johtaa siihen, että hahmot palautuvat alkuperäisiin ulottuvuuksiinsa. He tahtovat takaisin kimppaan. Tämä on täydellinen tapa tehdä tilannekatsaus ja julistaa, että kaikki on tärkeää, minkä hullu sarja tärkeäksi luokittelee. Jakso mainitsee, että alkuperäinen Beth ja Summer kuolivat joskus jaksojen välissä, ja jakso tappaa sekä alkuperäisen että pitkäaikaisen Jerryn (ei uusinta), ja silti sarja vaikuttaa kertovan perhesiteistä. Uusi roisto on alkuperäisen Mortyn alkuperäinen tai biologinen Rick, koska tietenkin. Ja irtovitsejä piisaa.

Kauniista syystä elää syöksytään ojaan, kun 2. jakso kelaa ohi kahden heppoisen idean. En panikoi, kun on syitä olettaa, että avainjaksoihin laitetaan tuplasti vaivaa ja epäonnistumiset ripotellaan taktisiin väleihin.

Rick ja Morty ovat jumissa arcade-pelissä. Mortyn mieli on jakautunut erinäköisille sivuhahmoille, joten Rickin on saatava kokonainen kansa uskomaan todellisuuteen, vaikkei hän halua perustaa uskontoa. Mortykulttuuri, elämän mittainen peli, uskonnollinen suhtautuminen Rickiin tasku-universumissa ja pari muuta asiaa ovat melkeinpä kliseitä sarjan standardeilla, eikä jakso yritäkään väittää, että niiden järjestely erilailla kantaa 22 minuuttia. Terroristit ovat iskeneet arcadeen, joten b-juonessa Summerin on tehtävä Die Hardit. Die Hard sanotaan tosi usein. Die Hard. Vitsi ei avautunut alustavastikaan.

(5+2)/2


< Jaksot 5-9 ja 5-10 --- Jaksot 6-3 ja 6-4 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Fabelmans on Ste... Pontevaa fantasiaa N... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova