Tuorein sisältö

Pontevaa fantasiaa Netflix-leffassa: The School for Good and Evil -traileri

13.09.2022 klo 22.00 | Luettu: 1029 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Soman Chainanin romaaneihin perustuva fantasiaelokuva The School for Good and Evil oli alunperin matkalla teattereihin, mutta Netflix adoptoi projektin (jo ennen kuvausten alkua). Ensi-ilta on 19. lokakuuta. Alta löytyvässä julisteessa on vanha päivä.

Otsikko kertoo olennaisimman: on olemassa koulu hyville ja pahoille satuhahmoille. Päähenkilöt ovat uusia oppilaita ja ystävyksiä, jotka päätyvät eri puolille ja omasta mielestään vieläpä väärille puolille. Sophie vaikutti olevan Tuhkimon kaltainen tapaus, joka etenee rääsyistä rikkauksiin, mutta hän löytää itsensä pahisten keskuudesta. Agatha vaikuttaa olevan tuleva noita nimeä ja tyylitajua myöten, mutta hänestä yritetään kouluttaa hyvis. Tilannetta on vaikea muuttaa koulun sääntöjen mukaan, ja merkittävämmät jännitteet ja mysteerit uhkaavat pian koko opinahjoa.

Opettajia ja muita kalkkiksia tulkitsevat mm. Charlize Theron, Michelle Yeoh, Laurence Fishburne ja Ben Kingsley. Ohjauksesta vastaa Paul Feig, jonka töihin lukeutuvat Morsiusneidot ja "naisten Haamujengi".V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rick and Morty 6-1 j... Alice Cooperin bändi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova