Tuorein sisältö

See 3-4: pommien lanka palaa jo, tarinan toivon kieriessä yksinään sonnassa

20.09.2022 klo 21.40 | Luettu: 381 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 4:
The Storm


Tuhman tieteilijän pommit vaikuttivat olevan uutta tietoa päättäville pahiksille. Neiti diplomaatti salakuljettaa hyvisten "ykkösäijän" pahiskaupunkiin, jotta he voisivat paljastaa salaliiton, mutta pommiporukka onkin valmis kaappaamaan vallan. Diplomaatti tiesi sen, mutta ilmeisesti hänen tarkoituksensa ei ole pettää mainittua äijää, vaan jatkaa hänen lempimistään.

Äijä on pärstäkertoimeltaan opportunisti, joten hänelle sopivat epäselvät tilanteet, vaikkemme uskoisi hänen vaihtavan kantaansa enää. Saman verran eli hitusen syvyyttä kaipaisivat pommiroistot, kun heidän selkein mutkansa on nyt suoristettu. Natsikokeita harrastanut tieteilijä on tappamisen väärti sankareiden koomisen selkeän lausunnon mukaan, joten ehkä uskomme asiaan osittain.

Se ei petä, mistä aidosti välitän. Hullu entinen kuningatar poltti lisää siltoja ja pötki pakoon. Se, ettei sarjan järkevyyteen voi täysin luottaa, on ominaisuus, sillä erehdyin pelkäämään, että tämä hemmoteltu, herkullisesti näytelty psykopaatti saattaa kuolla yksin ja unohdettuna kieriessään pöheikössä ja paskassa. Hän on liian outo elämään? Ei vaan kuolemaan. Se sävähdyttää, kun hän palaa noidanmetsästäjien luo sotkemaan tulevan taistelun asetelman, kuten viimeksi oletin.

Varsinkin psykodaamin eräreissun aikana käytännön toteutus ansaitsee kiitokset. Sankarien ristiriitoja käsitellään melko suoraviivaisesti ("jos tunnet ristiriitoja, iso hali!"), mutta he sentään ehtivät iskeä pommitehtaalle.


Keskiarvo 20 jakson jälkeen:


< Jakso 3-3 --- Jakso 3-5 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Alkuperäinen Hanoi R... Maija Vilkkumaan uut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova