Tuorein sisältö

See 3-5: venähtävä pommitehtaan tappelu ei pääpahista edes koske

27.09.2022 klo 22.40 | Luettu: 376 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 5:
The House of Enlightenment


Pommitehdas puhdistettiin konnista, mutta lisää tulee. Eri asioita kommentoidaan tilanteessa pysyen, minkä luontevuus paikkailee pieniä puutteita. "Sokeiden ninjojen" ja "näkevien räiskijöiden" tiimi tietenkin teurastaa konnat, kun he ehtivät valmistautuakin, joten kahteen jaksoon venytetty taistelu kaipaisi "välipomoa" tai muuta. Nipotan siitä, että B-tiimin näytetään pieksevän pahiksia rutiinilla jo ennen kuin A-tiimin rutiini alkaa. Tiedeperkele menettää mahtiaan, mutta pommijuoni jää ilmaan, joten ehkä tyylikäs "rutiinitappelu" luo kontrastia ennen sarjan viimeistä katastrofia.

Pommitehdas on myös näkevien entinen turvasatama ja kirjasto. Barbaari Baba Voss päättää tuikata tuleen menneen maailman viisaudet ja vitsaudet, jottei pahempaa keksitä. Poika tukee ja tytär protestoi, mikä on vähällä johtaa haaveriin, joten sitä ehtii säpsähtää, että pitkäaikaiseen teemaan pitää muodostaa kanta.

Herra hovijuonittelija vahvistaa olevansa sankari, joten hänen on otettava hengiltä vastapuolen diplomaatti, josta hän välitti. Hieman tämäkin säväyttää, vaikkei skenaario saanut sen vertaa aikaa, että tunnistaisin diplomaatin poliisiaseman rivistä. Mielessä käy, hätäileekö sarja loppuun juuri kun se on löytämässä mojonsa, mutta ehkä tunne johtuu 2. kauden takkuilusta ja 1. kausi oli persoonallisin.

Ennen alkutekstejä nähdään, kuinka noidanmetsästäjät pettänyt hullu kuningatar viettelee heidät takaisin puolelleen muikeasti näytellyllä palopuheella. Minimivaatimukseni kautta kohtaan täyttyvät kuin napsahtaen siinä.


Keskiarvo 21 jakson jälkeen:


< Jakso 3-4 --- Jakso 3-6 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mötley Crüe keräsi p... Rovaniemen Simerock ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova