Tuorein sisältö

Redramalta valoisa somepäivitys - faneille odotettu uutinen

21.09.2022 klo 18.30 | Luettu: 223 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Parhaillaan televisiossa meneillään olevalla Vain elämää -kaudella mukana oleva Redrama on päivittänyt somessa tilannettaan.

Redrama paljasti aikaisemmin kirjassaan kärsineensä pitkään addiktioista. Keväällä tuli takapakkia, kun addiktiot ottivat hetkellisesti vallan. Mies kuitenkin painottaa olleensa Vain elämää -sarjan kuvausten aikaan alkukesästä päihteettömällä linjalla.

Nyt hoidot ovat jatkuneet.

"Täällä kaikki ok. Minnesota hoito jatkuu. Raittiina ja puhtaana ja toista viikkoa ilman lääkkeitä. Kiitollinen vaikka vaikea välillä hyväksyä etten voi nyt keskittyä mihinkään muuhun.

Kiitos kaikista viesteistä. Täällä ei ole puhelin käytössä eikä läppäriä/telkkaria.

Olisin tottakai halunut tehdä mun Vain elämää -instapostaukset aikasemmin mutta oli pakko keskittyä toipumiseen. Ja niin se jatkuu vielä. Mutta teidän tuki liittyen mun toipumiseen ja VE biiseihin tuntuu. En voi nyt sanoa kuin kiitos. Tulen vastaamaan viesteihin sitten kuin tulen kotiin, rauhassa
".

Fanien kannalta hyvä uutinen on että Redrama valmistautuu palaamaan keikkalavoille: "Olen suunattoman ylpeä kaikista biiseistä ja odotan että saan vetää ne sitten keikoilla loppuvuonna bändini kanssa".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Särkyneet laulaa nii... Disneyn seuraava sei... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova