Tuorein sisältö

Rick and Morty 6-3 ja 6-4: identtinen kaksonen on vain onanian muoto

29.09.2022 klo 23.00 | Luettu: 597 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 6 - Jaksot 3 ja 4:
Bethic Twinstinct ja Night Family


Solar Oppositesista johtuen luokittelen mälsät teurastukset Justin Roiland -jaksoiksi, vaikka lienen täysin hakoteillä. Mustavalkoinen ajattelu on erityisen helppoa nyt, kun 2. jakso on kauden heikkous ja 3. jakso on sitä, miksi sarjan toista luojaa Dan Harmonia on syytetty insestisedäksi.

3. jakso antaa aikaa idealle, jossa Beth rakastuu kaksoisolentoonsa - kuten kaikki naispuoliset kaksoset koskaan? Vilkaisu kulissien taakse väittää, ettei tämä ole Harmonin idea, mutta hän myöntää siunanneensa sen. Sarja pilkkaa Jerryä yhtä syöttöä, mutta nyt jakso "jotenkin heltyy" virittelemään onnellisen lopun hänenkin näkökulmastaan.

Jaksot 2 ja 3 melkeinpä ottavat matsin. Realistisia videopelejä on nähty, joten vieläkö on tehtävää? Roilandin... tai 2. jakson luovuus ei riitä, mutta 3. jakso oivaltaa, että "realistinen videopeli" voi tarkoittaa pelejä, joissa hahmo esim. ei jaksa nostaa isoa miekkaa. Idea laajentaa lasten alakuloa, kun "äideillä" on omaa kivaa. Hilpeää.

4. jakso on ensisijaisesti mielenkiintoinen. Rickin uusi lelu sallii perheen tehdä mitä vain nukkuessaan. Raatavat yöversiot kyllästyvät päiväporukkaan kuin talonpojat aatelisiin, mutta tyylillisesti jakso omistautuu mukailemaan "pahoista kaksosista" kertovia kauhutarinoita, mikä kehystää kaiken nyrjähtäneesti.

Konflikti on ideoiden sekamelska, mutta klassinen patenttiratkaisu eli toiminta alkaa huvittaa, kun kaikki vaihtavat puolta lennossa sen mukaan, ovatko he olevinaan hereillä. Kuvaillaan jaksoja vaikka mykistäviksi. Muun maailman kumpikin hetkeksi mykistää.


Kauden keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 6-1 ja 6-2 --- Jaksot 6-5 ja 6-6 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tapahtui 23 vuotta s... Kingdom of the Plane... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova