Tuorein sisältö

Jamie Foxxin tähdittämä Spawn-leffa etenee: Joker- ja Marvel-kirjoittajat lähtivät matkaan

05.10.2022 klo 23.15 | Luettu: 415 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Pirun kanssa diilin tehnyt "zombiekommando" Spawn seikkaili isolla kankaalla jo vuonna 1997 (kuva), jolloin ensimmäisestä sarjakuvasta oli 5 vuotta. Leffa vanhentui nopeasti sekä tarinaltaan että tehosteiltaan, kun mm. Blade, X-Men ja Spider-Man aloittivat supersankarielokuvien kultakauden.

Spawn on luojansa Todd McFarlanen lempilapsi. Hän on lupaillut uutta elokuvaa vuodesta 2015. Alunperin hän puhui pienen budjetin trilleristä, jossa Spawn on ikään kuin luonnonvoima synkän etsivätarinan taustalla. Budjetti on jossain määrin kasvanut sen jälkeen, kun Joker-leffan menestys kasvatti uskoa korkean ikärajan superviihteeseen ja McFarlane sai yhteistyökumppaniksi tuottaja Jason Blumin.

Joker on virallinen käännekohta. McFarlane on päättänyt pyytää tiimiinsä kirjoittaja Scott Silveriä, joka sai Jokerilla Oscar-ehdokkuuden, ja McFarlanen yllätykseksi Silver suostui. Uuteen kirjoittajien komiteaan kuuluvat myös Malcolm Spellman (The Falcon and the Winter Soldier, Captain America: New World Order) ja tulokas Matt Mixon.

Spawnin rooliin pari vuotta sitten kiinnitetty Jamie Foxx on yhä mukana. Alunperin McFarlane tahtoi ohjata, vaikka hän joutuisi taistelemaan asian vuoksi, mutta nyt hän on sitä mieltä, että A-luokan tiimi tarvitsee myös A-luokan ohjaajan (ja kuvaajan). McFarlane on ohjannut vain musiikkivideoita.

Käsikirjoituksen tuleva versio ratkaisee sen, nähdäänkö leffassa myös Jeremy Renner, joka on mainittu aiemmin. McFarlane uskoo pyörän viimein pyörivän.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars: Andor 1-5... 'Isä meidän', Turmio... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova