Tuorein sisältö

Star Wars: Andor 1-5: Lapissahan ei siis tarvitse tehdä mitään. Nauti vaan luonnosta.

05.10.2022 klo 22.00 | Luettu: 1110 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
The Axe Forgets


Kun kapinalliset jatkavat retkeilyä Suomi-planeetalla, opimme vasenkätisyyden olevan yhtä yleistä Star Wars -universumissa kuin omassamme. Vuohilla voi kuitenkin olla kahdet sarvet. Maito on yllättävän pahaa, ellei sitä prosessoida.

Se saattaa olla "visio", mutta se ei ole tarina, kun tieteisfantasian geneerisimmät elementit "otetaan vakavasti". Maailmanrakennus on kuivempaa kuin kuivimmissa Star Trekeissä, jotka minimissään pulttaavat muovisen paiseen upseerin otsaan. Jopa 1. jakson kiintiödroidia tulee ikävä, mutta sen action-figuurin ennakkotilaukset saatiin jo käyntiin, joten se siitä? Kiittelemäni hahmot eli Stellan Skarsgård ja amiraali Asperger eivät ehdi tänään ilmettä vaihtaa.

Eräjormat valmistautuvat potkimaan padon näköistä patoa. Se on merkityksetöntä, kunnes toisin todistetaan, kun sarja on esiosan esiosa ja olennainen tuli selväksi ilman esiosaa.

Mikä muuttuisi, jos kyse olisi suomalaisista sisseistä, jotka valmistautuvat terrorisoimaan venäläisiä tai saksalaisia toisessa maailmansodassa? Ilmeisin vastaus on se, että suomalaisilla saattaisi olla sanottavaa sekä venäläisistä että saksalaisista, mikä kuulostaa kuplivammalta kuin Star Warsin kuivimpien sällien kuumat mielipiteet pönöttävästä pahuudesta.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-3 ja 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Niin ne vuodet kuluv... Jamie Foxxin tähditt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova