Tuorein sisältö

Jep: osa Avatar 4:stä on jo kuvattu

06.10.2022 klo 23.40 | Luettu: 448 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Avatar-saagan osat 2-5 kirjoitettiin yhtäaikaa. Siitä on liikkunut vaihtelevia väittämiä, miten elokuvien tuotanto toteutetaan.

Tuottaja Jon Landau kertoo nyt, että neljäs elokuva on pääosin suunniteltu ja sen ensimmäinen näytös on pääosin kuvattu. Kuvaukset tapahtuivat "logistisista syistä".

Sigourney Weaver kertoi jo vuonna 2018, että neljännen ja viidennen osan kuvaukset alkavat pian. Asia lienee siis niin, että valikoituja kohtauksia on filmattu hyvissä ajoin, kun näyttelijät ovat olleet saatavilla ja tietynlaiset lavasteet on viritetty. Kakkososa panostaa altaassa pulikoivien näyttelijöiden liikkeiden kaappaukseen.

Ohjaaja James Cameron on todennut useampaan kertaan, että osat 2 ja 3 ovat varma juttu, mutta niiden menestys ratkaisee tulevaisuuden. Hän on myös kehunut neljättä tarinaa ja toisaalta pohtinut julkisesti, pitäisikö hänen jättää osat 4-5 toisille ohjaajille.

Vajaat 4 viikkoa sitten kerrottiin, että "Avatar 4:n tuotanto alkaa".

Tilanteessa on siis yhä tulkinnan varaa. Lienee kuitenkin selvää, ettei neljännen osan alkua hetkessä sutaistu, ja se on varmaa, että Cameronin kädenjälki näkyy loppuun saakka.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jennifer Lawrence ko... Nightwishin Floor Ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova