Tuorein sisältö

Huhun mukaan Sacha Baron Cohen nähdään pian merkittävänä Marvel-roistona

19.10.2022 klo 17.35 | Luettu: 1095 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Edellinen iso Marvel-juoru piti paikkansa: Harrison Ford näyttelee kenraali Thaddeus "Thunderbolt" Rossia elokuvassa Captain America: The New World Order (ja todennäköisesti elokuvassa Thunderbolts). Ehkä perää on tässäkin huhussa, joka on vähintään yhtä mehevä.

Sacha Baron Cohen saattaa liittyä Marvel-universumiin ensi vuoden Ironheart-sarjassa. Juorukellot uskovat hänen näyttelevän Mephistoa, joka on yksinkertaistettuna Marvelin Saatana. Hahmolla on osittain ristiriitaista sarjakuvahistoriaa, mutta hän on demoni ja Saatanan kaltainen manipuloija monien tapahtumien taustalla.

Marvel-fanit ovat veikanneet useampaan kertaan, että pian leffan tai sarjan (eritoten WandaVisionin) roistoksi paljastuu Mephisto. Tuore juoru ei perustu pelkille toiveille, vaan Baron Cohen on nähty Marvelin Iso-Britannian studioilla, ja Deadline-sivuston mukaan Ironheartin kulisseissa kuhistaan, että Baron Cohenin hahmo on todennäköisesti Mephisto.

Kuten Deadline toteaa, Mephistolle saattaa löytyä luontevaa tekemistä myös sarjasta Agatha: Coven of Chaos, joka keskittyy WandaVisionin katalaan noitaan. Mephisto voi jatkaa kieroilua pitkäänkin Lokin tavoin.

Ironheart kertoo Iron Man -tyyppisellä haarniskalla lentävästä tytöstä, joka debytoi elokuvassa Black Panther: Wakanda Forever.

Kuvassa on Sweeney Todd - Fleet Streetin paholaisparturi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yksi 80-luvun parhai... See 3-7 ja 3-8: päte... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bub

19.10.2022 klo 18.22

Onhan se tämäkin tapa saada katsojia sarjalle vaikka hahmot eivät toisiinsa liity oikein millään tasolla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova