Tuorein sisältö

James Gunn ei nuku: Peacemaker etenee vahvistetusti toiselle kaudelle

17.02.2022 klo 01.25 | Luettu: 782 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marvelin ja DC:n välissä tasapainoileva James Gunn on valitellut kiireitä jo pitkään, mutta hän onnistui lisäämään työlistalle Guardians of the Galaxyn jouluspesiaalin ja The Suicide Squadin jatkosarjan eli Peacemakerin. Gunn on puhunut siitä, kuinka Peacemaker saattaa jatkua ja että hän työstää toistakin DC-sarjaa, mutta aina toisinaan hän vihjaa tarvitsevansa ensin lomaa.

Loma on peruttu? Peacemaker saa toisen kauden virallisesti. Päivämääristä ei puhuta, mutta Gunn ja sarjan tähti John Cena mainostavat jatkoa somessa, joten vuosien tauko ei vaikuta todennäköiseltä. Gunn ohjaa ja kirjoittaa toisen kauden kaikki jaksot, eli työtaakka hitusen jopa kasvaa. Ensimmäisen kauden kahdeksasta jaksosta hän ohjasi viisi.

Peacemaker on hyvin suosittu, ja Gunn ja Cena ovat otettuja palautteesta. Gunn kuvailee sarjaa jopa yhdeksi elämänsä (eikä vain uransa) kohokohdista.

Gunn filmaa parhaillaan kolmatta Guardians of the Galaxya, joka valmistuu ensi vuonna. Jouluspesiaali kuvataan samassa yhteydessä ja se nähdään jo tänä vuonna.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Se on Petriiiii - Pe... Milla Jovovichin 14-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova