Tuorein sisältö

The White Lotus 2-2: ihan vain loma - kunnes?

07.11.2022 klo 23.00 | Luettu: 1180 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 2:
Italian Dream


En sano, ettei mitään tapahdu, vaan kehaisen, ettei liikaa luvata. Rikkaat turistit olivat stressaantuneita, mutta nyt he heräilevät loman ensimmäisen aamun raikkauteen. On yhä jännitteitä, mutta jos huomioimme todellisuuden typeryyden kuten Sinun ongelmasi, jakso on vain loma.

F. Murray Abrahamin hahmo on irstas käppyrä, mutta "pehmennyksen" mukaan ukko arvosti pitkää avioliittoaan. Hänen poikansa yrittää suhtautua omaan ilotyttöharrastukseensa käytännönläheisesti ja jopa virheet tiedostaen, mutta liha on heikkoa. Junior vahvistaa yrittävänsä olla isää ja pappaa kiltimpi.

Avoimen asetelmallisesti neuroottinen pulu voisi kerran kokeilla kilttiä poikaa, mutta pulun työnantaja eli hullu täti Jennifer Coolidge takuulla pakottaa pulun seurakseen heti ensi kerralla. Tädin "italialainen unelma" kulkee melko kivasti Vespoineen päivineen, kunnes... puolisolla on kiireitä.

Viimeinen kohtaus ilmeisesti pitää tulkita siten, että puoliso suunnittelee tädin murhaa, miljoonien kavaltamista ja maailmanvalloitusta, mutta se voi olla hämäystä, ja ketä sellainen muka kiinnostaa enemmän kuin Coolidgen sähläys ilman syytä?

Muiden parien kuvioissa on lisää herjaa siihen liittyen, kuinka asiallisuus on mälsää ja rentous typerää näkökulmasta riippuen, mutta ilman syytä en enää veikkaa heidän pettävän ristiin. Hahmovalikoima on kuin naisten lehden testistä. 0-5 pisteellä olet mököttävä Aubrey Plaza ja vasta 25-30 pisteellä luksushuora; jos piirsit tussilla otsaasi, olet Coolidge.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 2-1 --- Jakso 2-3 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tilda Swinton pätee ... Orlando Bloomin ja C... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova