Tuorein sisältö

Paula Vesala kommentoi mennyttä festarikesää: 'Monin tavoin hienoin keikkakesä'

08.11.2022 klo 21.05 | Luettu: 607 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Paula Vesala kommentoi mennyttä keikkakesää. Vesalana Paula on keikkaurallaan loppusuoralla: "Viime kesä oli oikeestaan monin tavoin mun hienoin keikkakesä".

"Oon oppinut rakentamaan ja nauttimaan isoistakin produktioista. Kun mulle ehdotettiin Hartsua, sanoin et ei kai nyt sentään. Tuntuu että soolona nämä pari vikaa kesää osasinkin tehdä isoille kesälavoille oikeanlaisen setin ja kyllä mä siitä nautin.

Isoja slotteja on annettu, mutta oon oikeasti pyytänyt pienempiä venueita festareillakin ihan ekasta soolokesästä asti jos saisi silloin vetää hämärässä, kuten teltoissa. Joillekin päälavat voi olla statuskysymyksiä, mä oon tosiasiassa pyytänyt niiltä pois enkä useinkaan päässyt. Viime kesänä oli parasta päästä Rantalavalle Ruisrockissa (Niittylava on päälava) ja Ilosaaressa Rentolavalla oli kesän kreisein meno
".

Toisaalta isot produktiot ovat tuoneet myös suurta iloa: "Oli unohtumattoman hienoa saada tuoda koko iso produktio tanssijoineen päivineen headliner-slottiin Sidewaysissa, jolloin oli jo hämärää ja visut ja kaikki näyttivät siltä kuin pitääkin. Kaikessa on puolensa".

Loppupäätelmänä Vesala toteaa, että usein pienemmässä ja hikisemmässä tilassa on parempaa: "Kaikki on lähellä, ihmiset siis, ja klubeilla on aikaa".

Kuulemma torstaina on vielä luvassa keikkoihin liittyvä ylläri.

Vesalan loppuvuoden klubikeikat:
19.11. Jämsä
26.11. Valkeakoski, Waltikka
02.12. Järvenpää, Aino Areena
03.12. Kuopio, The Circus
09.12. Tampere, Pakkahuone
10.12. Rauma, Jäähalli
16.12. Ikaalinen Spa
17.12. Lahti, Möysä (loppuunmyyty)
30.12. Helsinki, Tavastia
31.12. Helsinki, Tavastia (loppuunmyyty)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Cobra Kai 5-9 ja 5-1... Mouhouksen levyjulkk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova