Tuorein sisältö

Bambin äidin ampuminen oli massiivinen virhe muistaen, että Nalle Puh ja Nasu ovat jo sarjamurhaajia

26.11.2022 klo 16.15 | Luettu: 585 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ensi vuoden alussa debytoiva kauhuleffa Winnie the Pooh: Blood and Honey tekee Nalle Puhista ja Nasusta sarjamurhaajia sillä perustelulla, että Risto Reipas hylkäsi heidät ruokittuaan heitä lapsuudessaan. Tekijänoikeudet ovat vanhentuneet, joten tämä on mahdollista.

Jo ennen mainoskampanjan alkua leffa sai mukavasti huomiota. Tekijät haistavat veren, joten heiltä (ITN Studios ja Jagged Edge Productions) on tulossa elokuva Bambi: The Reckoning, jossa metsäkauris Bambi on häikäilemätön tappokone.

Ohjauksesta vastaa Blood and Honeyn tuottaja Scott Jeffrey, joka on ohjannut sellaisia elokuvia kuin The Curse of Humpty Dumpty ("Lilleri Lallerin kirous"). Hän väittää vesikauhuisen Bambinsa muistuttavan The Ritual -leffan kunnianhimoista mörköä.

Porukalla on takana enemmänkin synkkiä (ja halpoja) satukierrätyksiä. Bambi saattaa ansaita huomiota Blood and Honeyn tavoin, koska aiheet tunnetaan ensisijaisesti Disneyn versioina. Bambikin on "vapaata riistaa": hahmo on peräisin Felix Saltenin lastenkirjasta.

Blood and Honeyn ohjaaja Rhys Frake-Waterfield filmaa parhaillaan elokuvaa Peter Pan's Neverland Nightmare. Se saa tehdä töitä erottuakseen muista Peter Pan -leffoista.

Lähde: Dread Central

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Kato vaan mutta jum... Tiistaina klo 9 tärä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova