Tuorein sisältö

Ehtaa Nintendo-meininkiä tasohyppelystä discoralliin: Super Mario -leffa uudessa trailerissa

30.11.2022 klo 13.55 | Luettu: 457 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi The Super Mario Bros. Movie -traileri antaa epäilyttävän vähän repliikkejä Chris Prattille. Hänen tulkintaansa Mario Mariosta on kuvailtu yhtä latteaksi kuin uuden hahmomallin takapuolta. Sonic the Hedgehog -leffan fanit uhoavat, että heidän palautteensa johtaisi lykkääntymiseen, muskelipyllyyn ja mamma mia, miten stereotyyppiseen mongerrukseen, mutta: näyttäähän muu leffa enemmän Mario-peleiltä kuin Sonic-leffa Sonic-peleiltä.

Jack Black on lohikäärmekilpikonna Bowser, joka jälleen iskee sienivaltakuntaan hattivattiarmeijoineen ja ilmalaivoineen. Anya Taylor-Joy ääntelee prinsessa Peachina, joka pistää hanttiin ja värvää avukseen paikalliset apinat ja putkimiehet. Mitään ei hävetä, vaan turripuvulla lennetään ja sateenkaaritiellä kaahataan.

Leffasta vastaa Illumination eli studio Itse ilkimys -sarjan takana. Maailmankiertue alkaa maaliskuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maija Vilkkumaa lupa... 'Se on kuulkaas pelk... >

Keskustelut (1 viestiä)

Jahhuuu

01.12.2022 klo 15.49

Leffa vaikuttaa suht lupaavalta ja vanhana Nintendo/Mario fanina (fani edelleen, mutta en niin kuin ennen) täytyy varmaan mennä katsomaan, jos saa hyvät arvostelut. Todennäköisesti tulee olemaan kaikkien aikojen tuottoisin peliin perustuva leffa, mikä ei tosin ole ihan ihmeellinen saavutus. Saattaapi mennä miljardi rikki.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova