Tuorein sisältö

The White Lotus 2-6: tunteisiin, sisimpääni matkustan, joo ja niin, taakse verhon kurkistan

05.12.2022 klo 22.30 | Luettu: 691 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
Abductions


Sarja provosoi mitäänsanomattomuudella: mahdollisesti tietoisesti ja uskoen rytmin kutkuttavan. Sitä se ei tee, kun tasan kaikki lässähtää, kunnes sivuhahmo lyö pääjuonen pöydälle vain koska hän on kännissä. "Tietoisku" vahvistaa aiemmat vihjeet ja sen, että edellisen jakson loppuyllätys oli niin turha kuin miltä se vaikutti.

Hullulta tädiltä tahdotaan rahaa. Puoliso on osa juonta. Jakson nimi on "Sieppaukset", mikä tietenkin on vain symbolinen ilmaisu, vaikka mafiakin on mainittu.

Pappa, äijä ja poika ovat Sisiliassa juuriinsa tutustumassa. Pappa tietää, että äijä ja poika panivat samaa ilolintua, ja pappaa on tylytetty menneistä panoista. Mitä tapahtuu - jaksossa 6/7 -, kun juuria viimein etsitään ja poika värvää ilolinnun tulkiksi? Ei mitään. Absoluuttisesti ei yhtään mitään; enkä vaatinut kuin osuvaa dialogia.

Nihkeä akka epäilee ukkoaan pettäjäksi. Juonen kaikki aromit ovat peräisin näyttelijöiltä, mutta juoni on perusteltu avioliiton hiipumisesta lähtien ja suunta on käynyt järkeen: akka marinoituu vihassa ja viinissä ja tempaisee lopulta? Kenties, mutta tänään hän ja toinen ukko vain piipahtavat samassa ilmansuunnassa. On ensimmäisen ukon vuoro kärvistellä. Siinä se. Mikä? Niinpä.

Hotellin johtaja on lesbo. Hän on riidellyt ilolintujen kanssa. Myönnettyään, ettei hän ole ollut naisten kanssa vielä, hän menee sänkyyn ilolinnun kanssa. Tämä oli käsikirjoitus kokonaisuudessaan tätä koskien.

En usko yllätyksiin, mutta uskon että viimeinen jakso uskoo huipentavansa kunkin juonen. Huipennuksia odotellessa tarjoan astrologisen keskisormen:


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Radio Rock tarjoaa t... Salaiset kansiot -tä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova