Tuorein sisältö

The White Lotus -hotellissa sekoilevat seuraavaksi mm. Jason Isaacs ja Michelle Monaghan

06.01.2024 klo 19.25 | Luettu: 448 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mustan huumorin minisarja The White Lotus laajentui antologiaksi, joka kertoo uuden tarinan enimmäkseen uusista hahmoista per kausi. Tapahtumapaikkana on aina hotelli, joka kuuluu White Lotus -ketjuun.

Kolmannella kaudella uusia hahmoja näyttelevät Jason Isaacs (Smokkimies), Michelle Monaghan (Kiss Kiss Bang Bang), Leslie Bibb (God's Favorite Idiot), Parker Posey (Beau is Afraid), Dom Hetrakul (Bangkok Dangerous) ja Tayme Thapthimthong. Hotelli sijaitsee nyt Thaimaassa, jossa kausi myös kuvataan.

Uusista hahmoista ei puhuta virallisesti mitään. Sisäpiirilähteiden mukaan kaudella esiintyy "patriarkka", "ulkopuolinen", "liikenainen", "näyttelijä", "joogan harrastaja" ja "pari äitiä", joista toinen on "palkintovaimo".

Lisäksi rooliinsa palaa Natasha Rothwell. Hän näytteli 1. kaudella kylpylänhoitajaa, joka erehtyi uskomaan läheisriippuvaisen rikkaan tädin horinoita. Hahmolla oletettavasti on yhä täyttymättömiä unelmia.

Sarjan luojan Mike Whiten mukaan kausi on edellisiä pidempi, suurempi ja hullumpi. Kausi mm. sivuaa itämaista uskontoa ja käsittelee hengellisyyden ja egon ristiriitoja.

Tuotanto alkaa helmikuussa. Oppineen arvauksen mukaan kausi nähdään vasta vuonna 2025.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arcane eli League of... NCIS Rikostutkijat -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova