Tuorein sisältö

David Hasselhoff palaa Baywatchiin

04.03.2016 klo 16.00 | Luettu: 2962 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dwayne Johnson paljastaa, että Baywatch-tähti David Hasselhoff on mukana uudessa humoristisessa elokuvaversiossa. Johnson intoilee, että Hoff on huippukunnossa rintakarvoja myöten.

"I WAS BORN READY!" Pleasure to officially welcome the original #BAYWATCH gangsta himself David Hasselhoff to our movie! #BAYWATCH is the most successful TV show of all time and from the day we announced we were turning it into a movie, "The Hoff" has been our greatest supporter. Especially once he knew our RATED R movie was going to be a combination of AVENGERS meets ANCHORMAN....????????????Hoff's a cool dude who's down to have fun and here's the best part.. He's been training his ass off and gotten in the best shape he's been in in years! (cue slo-mo running and glistening chest hair.. wait, why the f*ck am I even thinking about Hoff's chest hair!?) World get ready.. #RockAndHoff #ThereAintNoBay #WithoutTheHoff ????????????

Video, jonka therock (@therock) julkaisi


Pamela Anderson on kertonut, että hän on hylännyt elokuvan tekijöiden tarjouksen, mutta hän on yhä avoin uudelle tarjoukselle. Hän ei ole lukenut käsikirjoitusta, mutta se jää arvailujen varaan, onko kyse palkkion suuruudesta vai roolin luonteesta.

Vanhat näyttelijät eivät palaa tuttuihin rooleihin. Hasselhoffin hahmoa Mitch Buchannonia näyttelee Johnson ja Andersonin hahmoa C.J. Parkeria näyttelee Kelly Rohrbach.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: järje... Turkulainen semilege... >

Keskustelut (1 viestiä)

vinrock

04.03.2016 klo 19.58 1 tykkää tästä

This one's gonna win some Oscars!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova