Tuorein sisältö

House of the Dragonin Milly Alcock on ehdolla Terästytöksi

26.01.2024 klo 14.05 | Luettu: 1352 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Yksi House of the Dragon -sarjan kyseenalaisista tempuista on se, että vaikka parikymppinen Milly Alcock ehti saada kiitosta Rhaenyra Targaryenin roolilla (vasen kuva), hänet korvattiin aikahypyn jälkeen Emma D'Arcylla, joka on vain 8 vuotta vanhempi. Toki myös D'Arcya on kiitelty.

Alcock on vapaa tekemään muuta, kuten mahdollisesti näyttelemään Terästyttöä seuraavat 20 vuotta. Hän kisaa roolista parhaillaan Meg Donnellyn kanssa. Donnelly on tuttu mm. American Housewife -komediasarjasta ja Disneyn Zombies-komedioista (oikea kuva). Joku saattaa tulkita, että Donnelly on etulyöntiasemassa, sillä hän aloitti viime vuonna Terästytön ääninäyttelijänä. Kyseinen keikka ei kuitenkaan kytkeydy James Gunnin kehittelemään uuteen DC-universumiin.

Uusi Terästyttö esiintyy elokuvassa Superman: Legacy ensi vuonna ja saa myöhemmin oman elokuvan nimeltä Supergirl: Woman of Tomorrow.

Uusi jatkumo pyrkii korostamaan Teräsmiehen tunnetuimpia ominaisuuksia ja toisaalta sitä, kuinka erilainen hahmo Terästyttö on. Hahmot ovat serkuksia. Teräsmies saapui Maapallolle lapsena. Rakastavat vanhemmat ovat kasvattaneet hänestä suoraselkäisen ja epäitsekkään unelmavävyn. Terästyttö on varttunut Krypton-planeetan sirpaleella, joten hän on kyynisempi.

Terästyttö-kisasta ovat pudonneet Cailee Spaeny (Priscilla) ja Emilia Jones (CODA).

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuuntele kotimaisen ... Jake Gyllenhaal mätk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova