Tuorein sisältö

John Wickin sisarelokuva Ballerina värväsi Norman Reedusin

17.12.2022 klo 16.40 | Luettu: 1022 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


John Wick: Chapter 4 debytoi maaliskuussa ja esiosana toimiva minisarja The Continental myöhemmin ensi vuonna. Jatkumoon sijoittuva Ballerina-elokuva aloitti kuvaukset marraskuussa. Netissä liikkuu väittämiä, joiden mukaan sekin tähtää ensi vuoden julkaisuun, mutta virallinen ensi-ilta ei ole selvillä.

The Walking Dead -tähti Norman Reedus on uusin kiinnitys Ballerinaan. Jos ihailemme muita vahvistettuja näyttelijöitä ja sitten hänen naamaansa, niin roiston rooli tuntuu hyvältä veikkaukselta. Tuottajat puhuvat vain amerikkaa: Reedus on "uskomaton lisäys Ballerinaan".

Ana de Armas näyttelee kostonhimoista, palkkamurhaajaksi ryhtynyttä entistä ballerinaa, jota aito ballerina näytteli ohimennen John Wick 3:ssa. Tulokkaisiin lukeutuu myös Catalina Sandino Moreno, joka sai Oscar-ehdokkuuden elokuvalla Maria Full of Grace.

Rooleissaan jatkavat Anjelica Huston, Ian McShane ja Lance Reddick. Tekijät eivät tahdo tehdä asiasta suurta numeroa ainakaan vielä, mutta Keanu Reevesin on määrä vähintäänkin vilahtaa elokuvassa John Wickinä.

Kuvassa on The Walking Dead.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Janni Hussi ratkoo k... Batman on "iso osa" ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova